Lugn dag hemma!!

I går va vi hos mats och julia.. :-) de hade gjort chokladtryffel till oss.. så gulligt.. :-)
Grabbarna fick ur tuffa pirat grejer..  sigge och sika e nästan lika stora nu.. :-) så kul att se de..

I dag har vi fixat med willis rum.. så fint det kommer att bli. :-) i morgon ska pappa komma och hjälpa stefan att lägga in golvet.. Sen på kvällen kommer lite goa vänner över och vi ska ha lite jul middag.. Eas och elli kan tyvärr inte.. :-( men vi ser dem ju på nyår.. :-) ska bli så kul ser fram i mot det så mycket..
Killarna har varit bortbjudna till en tjej i dag.. så kul.. man märker hur stora de börjar bli.. tjejer blir kära i de och sen bjuder över de.. :-)

Jag har insett de närmaste dagarna vilken lyx vi har som har så många härliga vänner..
Och de vet vilka jag menar.. ;-) När vi var på gården var jag och elli ute och gick mycket och pratade en massa.. så härligt med vänner man kan prata om allt med... Och wennie du vet var du står.. :-)  bettan, kajsa och åsa med.. :-) och alla andra jag inte nämnt nu ni vet med var ni står.. :-) e så glad att ha vänner som ni... :-)
Stefan du e min absolut bästa vän.. dig älskar jag så grymt mycket..


Julen!!



I går var vi hemma hos pappa och katia. Det var jätte mysigt.. alla barnen gillade det mycket.. willis hade feber hon hade väl dragit på någon sjukdom. hoppas den snart e över..
Grabbarna fick många spel, radiostyrdabilar, kläder, tvspel m.m. Willis blev det mycket kläder till.. Vi fick även hem en låda med leksaker från pappa och katia.. kanon för lillan..
Grabbarna var mycket nöjda över sängarna.. de gillade de skarpt.. :-) bilder tagna från juldagen på sängarna.. lite obäddade men vad gör de.. :-)



I dag har vi bakat pepparkakor.. :-) blev mycket bak.. vi ska sprittsa några i morgon som vi ska ge bort.. stefan städade och fixade inför söndagen.. än har christopher o wennie, mats o julia och kajsa o björn medelat att de kommer.. :-) så mysigt..  vi gjorde mat till willis, hon har både ätit mosad potatis och risgrynsgröt.. :-) tog pappas gröt.. :-) och så gott hon tyckte det var..




i morgon ska vi till mats och julia på kvällen och byta lite paket och äta gott.. :-) ska bli så mysigt.. jag ska åka och handla lite med.. så vi har allt till söndagens julmys med vänner.. :-)

ville bara säga att man märker mer och mer hur mycket någon betyder för en.. jag har de närmaste dagarna haft en underbar sambo.. han har gjort en massa, han e som en dröm i verkligheten.. älskar han så...

Hoppas att alla har haft en lika mysig jul som vi haft..
God fortsättning!!!


Jul fixande och hemma igen!!

Vi tog oss en tripp upp till gården nu när stefan och hans syster pratat ut..
Jag har varit sjukt dålig till viss del. förkyld, som inte ville ge sig. har än feber på mornarna.
Vi kom hem i går.. så skönt.. Willis har inte varit sig själv på gården.. mycket kinkigare än vanligt.. vi kände inte igen henne.. men hon visade upp sitt rätta jag när vi kom hem.. :-) vår glada tjej var tillbaka.. vi började fixa med grabbarnas julklappar.. ska lägga upp bilder på de sen.. så nöjda blev vi med köpet.. :-)

   

I dag har vi varit och grattat Wilhelmina ,Robin och olivers syssling Tuva.
GRATTIS TUVA PÅ 1 Års dagen!!! hipp hipp hurra..
Lilla tuva hade så ont i öronen tror vi.. hon var krasslig men ack så söt som alltid.. en riktig goding..

 Vår lilla glada tjej igen innan vi skulle åka till tuva..

 Det söta födelsedagsbarnet!!!

Vi har klätt granen i dag med.. vi upptäckte att den var sne... men blev helt ok.. ska lite mer glitter upp bara..

GOD JUL PÅ ER ALLA!!!!!

Då e vi hemma igen!!

Vi kom hem i går kväll vid 22.45.. På resan hem tog vi följetåg med marina och mattias.. DEt var jätte trevligt.. mattias hade sina föräldrars husbil .. som de sov i..
Vi åkte i torsdags kl 15 och lämnade hunden först och sen begav det sig iväg mot lycksele.. Det gick bra.. tror willis fic en släng med av maginfluensan vi hade.. hon sket hela vägen upp flera gånger.. men både hon och grabbarna skötte sig så bra.. vi var framme straxt före 4 på morgonen.. fick sova några timmar innan det var dax att åka till begravningen..
den var jätte fin.. och så.. var helt ok att träffa alla igen var ju några år sen sist.. vi tog lite bilder.. tänkte lägga upp några efter här..
Var så mycket snö där uppe.. och när man ser det så önskar man att det kunde vara lika mycket här på julen..
i dag känner jag mig lite krasslig med.. stefan blev krasslig i fredags natt mot lördag..
Känner mig jätte sliten.. och har ont i hela kroppen..



Farbror gustav och alla barnen!!!



En kusin bild och barn, mats hade åkt till flygplatsen redan så han saknas..



Pappa och katia



Kent med alla barnen!!



Helt underbara bilder som vi tog!!!



Några härliga bilder från resan hem.



Då var det dax!

I går ringde de från skolan att oliver hade spytt. :-(
så han fick ligga på övervåningen hela dagen. stefan sov där uppe med han..
vi andra sov här nere.. försöka att få oss andra att slippa det...

i går var det även fika med mamma gruppen.. det var jätte trevligt.. det fanns mycket vi pratade om..
stefan kom och hämtade willis för hon skulle på läkarundersökningen på bvc..
Hon var 70cm och 7675g.. vilken stor tjej hon börjar bli.. jag undrar var detta ska sluta.. killarna var 65cm och 7 kg vid halvåret och vid 1 år var de 72.5cm och 9 kg ca.. och hon växer än stadigt ca 2 cm i månaden.. så man får se..
vi julpyntade även lite i går.. har inte orkat med det.. men nu när rummet e målat klart så tänkte jag passa på.. :-)

I dag ska jag ta en promis med åsa och rasmus.. och nu har jag lyckats fota han med.. :-)
sen e det bara att packa.. för i morgon åker vi till norrland. och begravningen..
har fixat komplett kostym till grabbarna så fina de kommer att vara. och alla vi andra e helt svart klädda.. även villis.. hittade ju en urfin svart kläning på thuns när vi var där..

Så jag vill bara hälsa alla som läser här att ha en god lucia.. vi lär sitta i bilen påväg hem..

Kram på er alla..

Dagarna som varit!!

Jag e så lyckligt lottad denna vecka, var varit med så många sötnosar hela veckan..
I måndags så träffade jag åsa,rasmus,marie och danny i centrum.. Oliver fick följa med för han har varit dålig och vi hade varit hos husläkaren..  han fick astma medicin..
Var jätte mysigt.. :-)
i tisdags så åkte Jag , Åsa, rasmus, marie och danny på en road tripp.. Började med Thuns. vi hottade lite smått och gott allihoppa.. vi åt lunch där med.. Så mysigt med alla tre sötnosar.. Sen åkte vi förbi stefans mamma så hon fick träffa willis och även att stefans farmor fick träffa willis.. hon vart så glad.. vi träffade ingrid med.. :-)  sen åkte vi till uppsala och barnens hus.. vi hittade lite där med.. tror marie hittade de bästa sakerna.. :-) Trippen hem sen blev jobbigare.. willis var inte på humör då.. så jag lämpade av henne innan åsa.. åsa fick med sig vår bilbarnstol och testa om rasmus gillade den.. willis gillade den ju inte alls.. dumt att den bara ska stå här och samla damm... Rasmus gillade den och åsa var nöjd.. så härligt... :-)
I går onsdag så var Boel, Charlie, Alex och Liam här.. Var jätte trevligt.. var så länge sen man träffats allihoppa.. Blev mycket foton och fika.. :-) Vi pratade mycket barn.. :-) så mysigt.. och de kunde ligga ett slag tillsammans.. :-)
Sen var det dart på kvällen.. det gick väl sådär.. men märker vilka krav jag har fast jag varit så dålig.. man kanske ska släppa de.. alla pilar satt ju på tavlan..  och vi vann matchen.. kunde ge lite utav julkorten nu med... bara de kvar att skicka.. :-)
Ska lägga upp lite bilder längre ned på sötnosarna.. måste fota rasmus lite han e den ända jag inte har bild på nu.. fy skäms på mig... Man det ska bli ändring... :-) willis har många sötnosar att välja på sen.. :-)
blir nog prommis med Åsa och rasmus i dag.. kan kanske ta någon bild då.. :-)
I dag ska vi till gustav och jessica och prata och äta gott.. :-) ska bli mysigt.. tror sefan ska prata med gustav om att bygga hus.. :-)
ska ta hand om lillan nu.. humöret börjar dryta..
Grattis helena till Neo!!!
kram på er alla!!!


RSS 2.0