Gotland nästa!!!

Ja tänkte bara skriva lite kort i dag..
Dagen har varit så jobbig men så vacker.. har tagit en massa bilder de kommer upp någon sen..
Jag har Misst min kära kusin som jag sett som min bror.. det har varit extremt tungt.. nu kommer tiden för läkning.. men han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta..
som jag skrev på bandet på blomserarangemanget.. så länge vi minns lever du.. 

Vi håller på att packa för fullt.. fixar det sista inför resan..
I morgon vid 11.05 går båten mot gotland.. Härligt att få komma bort lite.. det behöver vi alla..
Grabbarna har med sig läxor och sånt som ska göras.. :-)
sen på fredag blir det skåne och dop.. :-) så hem på söndagen efter..
S e hos C och F.. kommer att gå så bra.. :-)

Så må så gott alla och ta hand om varandra..

Kram kram

Bara tankar!!

Jag vill bara säga att jag älskar min familj så..
Läste på min kära kusins blogg att min älskade bror skrivit där.. och jag håller med honom så fruktansvärt mycket..
Jag e så glad att jag har dig MAts som min bror.. jag älskar dig så otroligt mycket.. du e helt underbar.. och jag kommer att säga det om och om igen.. finns alltid här för dig.. men det hoppas jag att du vet.. 
Camilla du e som min lilla syster fast du e min kusin.. jag älskar dig med så.. Jag kommer alltid att finnas där för dig det vill jag att du ska veta..
Ni står mig så nära och Niclas du stod mig så nära som de gör.. du kommer alltid att vara saknad i våra hjärtan..
Som jag skrev på bandet till ditt arangemang *att så länge vi minns lever du* och du kommer alltid leva i våra hjärtan..
 Jag e så lyckligt lottad att jag e omgiven av så underbara personer..
Jag sitter i dag med ett tungt hjärta.. känner att morgondagen kommer att bli så jobbig men ack så vacker.. ska försöka vara lite stark för både M och C.. vill att de ska ha mer stöd än bara sina partners.. Ni har en så stor del i mitt hjärta..
Älskar er båda så..

sen har jag världens underbaraste föräldrar älskar er alla med så..

Och Min Kära man och barn Ni har med en stor del i mitt hjärta och betyder så mycket för mig..
Jag älskar er alla så mycket... Ni e mitt liv.. och jag får ett sånt stöd av er alla nu när jag har det jobbigt.. Ni e guld värda.. trotts att ni barn e små så förstår ni.. Och stefan vad ska jag säga som du inte redan vet.. jag e så glad att du tog mig med storm och att du bara e där för mig nu.. tror du vet hur mycket du betyder..

Till Mina svärföräldrar vill jag med säga att jag älskar er..  ni e en del av min familj nu..

Mina kära kusiner ni vet vilka jag menar jag älskar er med så.. och min kära morbror och farbror älskar er med så..

Till mina närmaste vänner ni e guld värda med.. ni har stöttat mig genom detta som har varit så tungt.. Jag älskar er alla så mycket...

Nä nu har jag gråtit en skvätt i dag med.. och mycket mer kommer det bli.. 
Puss och kram på er alla och ta vara på varandra och var rädda om varandra man vet aldrig om det kommer ta slut fortare än vad man vill..  

Semester!!

Ja kanske blir sista inlägget på en vecka.. vi får se.. men jag tror det..

I Måndags var jag med lillan till bvc hon hade ökat bra till 10kg och 81cm.. stora tjejen nu.. :-) vår lilla skrutta..

I tisdags var jag till doktorn först som sjukskrev mig.. och sen gick jag ned för att få tid hos sjukgymnasten.. och jag fick gå in direkt.. så hon masserade upp min vänstra sida.. och sen ska jag ha bälte.. e tydligen för mjuk i höfterna.. därför får jag ont.. ska tillbaka om 2 veckor och ska även börja på vatten gympa.. :-) ska bli skönt.. :-)  Sen åkte jag hem ett slag.. hjärtat hade slutat så vi fixade och donade lite sen slocknade vi båda i soffan.. ;-)  jag vaknade till som tur va i god tid.. så det bar av att hämta lillan och sen till Bm.. Gick bra där.. värdena såg bra ut och pyret rör sig för fullt hela tiden så vad hjärtslagen var på har jag ingen aning om..  men allt såg bra ut.. :-)

I onsdags så åkte vi till barkaby efter att vi lämnat lillan.. först till ikea och skulle kolla efter reservdelar till robins ribbotten som gått sönder.. men fanns inga.. utan blir hem och leta kvitton och sen få en helt ny variant..  Sen blev det babyproffsen och hämta ut vagnen. :-) så kanon.. nu kan vi börja bona lite.. Sen blev det centrum.. träffade Å,R och B där en snabbis och sen lunch med K och M och S såklart.. :-) var trevligt.. fixade med Försäkringskassan.. så nu e det klart får vi hoppas..  Vi insåg även i går att vår lilla tjej kan gå utan problem.. hon gick från trappen och till köket genom vardagsrummet.. och hade inga problem alls.. tror hon väljer att krypa för att det e enkelt.. men hon har säkert kunnat detta i 1-2 mån men vi har inte varit på henne.. tror annars att vi hade sett det tidigare..
Gick även in i vecka 28.. gud va tiden springer på.. önskar bara att man inte hade så ont hela tiden och kan njuta lite..
Bild på vagnen och när hon går.. :-)



I dag ska jag nog träffa Å och r .. skulle behöva köpa byxor så jag har några att ha på mig.. :-)

I morgon blir det begravningen.. känns så tungt.. men tror det kommer att bli ett fint förväl... Barnen ska vara i skolan resp dagis tills cermonin e över sen ska vi hämta de till fikat,..Stefans semester börjar då med..

På lördag har vi beställt biljetter till Gotland.. så vi drar dit..  för att koppla av och bara bry om varandra.. tror framförallt att jag kommer att behöva det om jag ska samla kraft till de närmaste månaderna.. Så vi kommer att vara på gotland tills på fredagen då vi åker till skåne.. vi ska på dop där den 5 de.. ska bli skönt.. en tripp med hela familjen..
så det kommer inte finnas någon dator eller så.. därför kan jag inte skriva något.. men bilder och så kommer när vi har kommit hem..

K jag tänker på er i dag när er son ser ljuset.. :-) Ett jätte grattis till er alla. :-) Väntar på messet..

Så må så gott alla så höres vi snart..

Kram

Bild på när hon borstar tänderna själv.. vår lilla skrota..




Länge sen!!

Det var jätte länge sen jag skrev här.. så jag tänkte skriva lite nu.. :-)
Tiden går så fort med skola, dagis och så..
W tycker om dagis.. hon har hamnat på samma avd som grabbarna.. de tar väl hand om henne..
Grabbarna började 1 an i torsdags.. så skönt de trivs så i klassen..

I fredags åkte jag, w, Å och R till  centrum.. och vi gjorde världens kap.. vi köpte en massa skor på rea på 70% av rea priset.. åsa fick 2000 kr i rabatt och jag 1000kr.. vi betalade 850 resp 350 kr.. :-) häftigt.. Å fick 15 par skor och jag  fick 7 par.. :-)  Så nu har w skor ett bra tag frammåt.. :-) så kul..  de blinkar med..
Köpte till grabbarna med men det var när det bara var 50%rabatt på rea priset.. men ett sånt kap.. e så nöjd..

Vi åkte i helgen till uppsala i helgen, först american car show.. hoppades att träffa C där.. men han hade inte åkt in pga vädret.. :-(  så vi kikade runt lite och sen åkte vi och åt och så bar det av till fyrishov.. så vi badade mellan 15-20.. och tränade simning med grabbarna.. och oliver lyckades simma själv utan att sjunka och sinna sakta tag..  vi åkte även iväg i går och tränade på gym och sim i vallentuna så nu fattade robin det med.. :-) så härligt att vi lärt de simma..

Vi har haft en mysig familje helg.. :-)  jag har börjat få ondare och ondare nu i kroppen.. efter denna helg har jag lagt märke till att jag inte orkar allt som innan.. och jag kanske måste inse det..
Både ryggen och att det trycker nedåt på ett helt annat sätt än innan.. det e så tungt nu.. så jag hoppas tiden går fort tills miraklet nr 4 kommer.. :-)
Jag har beställt tid för 3d/4d ul.. ska bli kul.. w ska följa med mig.. ska bli mysigt.. 
Ska till bm i veckan med.. ska prata med henne hur jag ska göra nu.. vill kunna jobba men det ser tungt ut.. 
sätter jag mig på golvet kommer jag inte upp.. det e så irri.. och det gör så ont varje kväll..  man försöker se fram i mot att det kommer något fint utav det hela.. 

I dag e det klassmöte i skolan.. som jag ska ta och gå på.. ska bli skönt att prata med gilla och så.. 
Får se om R kommer dit.. han har ju bara gått å ett möte innan för de.. 

saknar mina hjärtan så mycket.. de åkte till r i går.. men vi ser de ju snart igen.. :-) 

Må så gott alla sorry att det blev långt..
Kram 

24 år!!!

Grattis Världens underbaraste man.
Du e mitt allt, jag älskar dig så otroligt mycket.. mer än vad du någonsin kan ana..
Tänk att vi firar en födelsedag till och jag vill det ska bli så många till..
Älskar dig Stefan..

Grattis på 24 års dagen min kära man!!!

Puss puss puss puss



Ta vara på så mycket ni kan!!

Här har det varit mycket upp och ned senaste 2 veckorna efter att jag fick reda på niclas bortgång..
Har insett att livet e så skört och man ska ta vara på varje minut man får med de man älskar...
Och man ska inte glömma att säga det till de heller.. Mina tankar har snurrat mycket runt runt..
Tänkt på om det inte kunde vara någon annan eller så.. men det e ju omöjligt..
Tror att det kanske finns någon däruppe som valde att ta tillbaka just denna ängel.. vilket vi e väldigt ledsamma över..
M och c har fått många tankar samt E och L...
Jag e så glad att S valde att vara med mig första veckan det behövde jag så mycket.. Älskar han så.. han e mitt liv, hade varit svårt att hitta en sån underbar man.. Desutom vill han vara min.. helt otroligt.. e så lycklig..
Vi åkte upp till Åhl och fick komma bort lite.. tror det var bra.. grabbarna kom upp dit på lördagen.. Hade saknat de så otroligt mycket.. de tyckte det var mysigt att komma dit..
För en vecka sen var det minnes stund vid olycksplatsen.. Var så vackert där.. men så mycket känslor.. alla barnen var med dit.. de var så duktiga..
Veckan rullade annars på vi träffade grabbarnas klass kompis och badade lite och så var alunda grabbarna över.. E sov kvar då han och s drack lite.. :-) och c var här med.. var så mysigt att ha henne här.. tror hon behövde det..
Vi plockade fram grabbarnas cycklar med och vipps så kunde de cyckla.. så vi hade kämpat förra året med de och de inte kunde.. men nu kan de.. får se om R skaffar cycklar till de med...
I måndags ( går) började W på dagis.. hon verkar gilla det.. :-)  var mest bara på besök där i går ..
i dag gick hon in i verksamheten.. hon åt med de och så.. hon var så duktig.. e så stolt över henne..
Medans hon sov sa m till mig att åka hem så ringde de när hon vaknade.. :-)
Sen den stora nyheten här hemma.. W gick ju 3 steg förut.. men var några veckor sen.. men i dag gick hon lite på dagis och sen hela 7 steg här hemma.. och de var klockrena.. hoppas bara hon får lite intresse nu och tycker det e kul.. Så hon fortsätter.. :-)

Vill bara säga jag älskar min familj så mycket och mina kära vänner..

Kram på er alla

Jag med min älskade S.. älskar dig så..

mina drömmars man


RSS 2.0