5 mån!!

Tiden springer i väg så mycket.. Lillan händer det saker med hela tiden..
Nu har hon börjat snacka så mycket.. massa leenden och skratt ger hon en med.. :-) hon kan sitta och skratta för sig själv.. e rätt gulligt..
Hon har haft en elak hosta i några dagar nu som inte vill ge sig.. Inga tänder har hon fått heller.. alla de andra hade minst 2 st vid 5 mån.. men inte denna lilla skrota..
Hon greppar mycket och nu tar hon gärna fasta tag i håret och sliter.. hon e så me denna tjej.. desutom en riktigt mystjej..
Jag har ju varit dålig i 10 dagar ca så det har atomatiskt blivit mindre och mindre ammning och mer ersättning.. men det känns bra.. hon började med smakisar innan jag blev dålig.. men ska straxt dra i gång igen..

I tisdags var jag hos husläkaren och A & W hos bvc.. Jag fick ta en massa prover.. e tungt men det e bra att man tar de så man blir bättre.. less på att springa på toa så fort man ätit..

A hade ökat som hon skulle 6400g och 64,5cm.. vår lilla tjej.. hon e som w var vid 4 mån.. :-) dock eftersom hon var hostig och snuvig så väntar vi 1 vecka med sprutan..
W hade ökat ok med 11,3kg och 88cm.. vår lilla skrota.. hon tog sin 18 mån spruta då.. så nu e den tagen.. helt chokerande var det.. hon sa inget.. hon tittade på när sprutan togs och satt och pratade med m när hon la den.. helt otroligt.. vilken tjeje man har.. där kan man ju inte se att mamma hennes e spruträdd..

I går var jag så sugen på kött så vi träffade Å,L och R och åkte in till jensens och åt.. var så mysigt.. snacka om vilka goa vänner bara kunde så där utan någon förvarning.. :-)

Vi har hållt på och fixat med trappen och målat och så.. det börjar bli riktigt fint.. :-) vit blev den..

än e jag inte nöjd med denna flytt.. känner att s inte gillar mig då han sa som han gjorde.. men hoppas han kan tycka om mig någongång och att jag kan få betyda något för han igen.. men vi får se..

nä ska ta och prata med vår gada tjej nu som ligger brevid mig.. :-)

Kram kram


Feber och 1 års dag!!

Här har det rullat på.. vi har väl halft varit i krig jag och s men jag e väl helt FÖRÄLSKAD i han.. så vi kommer att flytta med honom..  jag hoppas han e lika kär han..
Tack K för de värmande orden i bloggen det värmer..

I går firade vi 1 år som gifta
.. s fick två ljushållare av mig som e hjärtformade  med löv som å var med mig och köpte.. och jag fick en övernattning på österbybruks herrgård av honom..
I lördags så hade jag fest här.. och det var så kul att så många vänner kunde komma.. och vilka otroligt fina pressenter jag fick..:-) tack allihoppa ni e guld värda..

A fick feber i går så hela natten har hon legat med hög feber 39,9.. lilla skruttan.. och min mage har pallat ut helt.. så jag får inte behålla mycket längre.. så vi funderar på att gå till doktorn i dag..

jag och s har börjat med att vi ska ned i vikt.. vi har satt målvikter på den andra och sen har vi vecko invägningar.. och den som vinner får bestämma något.. jag har än vunnit de tre vi haft.. e roligt att göra detta tillsammans.. så jag har gått ned 6kg och s 7kg.. e jätte skoj.. och det ända vi gjort e frukosten som vi har ändrat.. annars äter vi som innan.. :-) vi började den 30 mars.. desutom gottit bara på lör eller fre.. :-)
JAg ammar ju än så det blir hårdkörning när jag slutat amma..

Tack å för att jag fick ösa ur mig i går.. älskar dig gumman..

Nä nu ska jag krypa ned i sängen ett slag till.. så bilder från lörd kommer sen.. 
må så gott alla
Kram

30 år!!

Ja vad ska man säga i morgon fyller jag 30 år.. Tänk att det e 30 år sen jag föddes..
och jag hade önskat att jag skulle säga att jag hade allt en lycklig tjej har  som ska fylla 30 år..
men så e inte fallet.. orkar inte gå in på det hela tar det innom sinnom tid..
jag önskar att jag kunde få bli den som någon ville dela sitt liv med.. och bli lycklig.. just nu står jag inför det värsta beslutet i mitt liv.. ett val mellan pest eller kolera.. och jag vet inte hur jag ska gå tillväga..
och jag har insett att jag inte e värd något i ögonen på min kärlek.. det e något av det jobbigaste jag varit med om.. nä nu struntar vi i allt det jobbiga..

JAg har varit och handlat min present till mig från barnen..
jag kommer att hämta grabbarna och L skolan och w på dagis .. sen ska vi hem och äta tårta.. ska bli mysigt..
sen på lördag så kommer lite gäster hit och firar mig.. ska bli så mysigt.. jag ska fixa maten i morgon inför lördagen.. :-)

I går var jag och skrev kontraktet på radhuset.. gud så skönt.. äntligen..

nä ska ta och försöka vila nu..
kram kram




Glad Påsk!!

Ville bara kika in och hälsa alla som läser bloggen en glad påsk..
Vi drar upp till gården i dag så vi kommer inte att vara hemma på ca 1 vecka lite mer..
Så det blir ingen uppdatering här då..
Fick tillbaka telefonen i går så nu kan man ta lite foton igen.. :-)
sen har jag skickat ut inbjudan till dart tjejerna och vänner och släckten för min 30 års dag.. :-)
KOmmer nog bli skoj..
Sen ligger radhuset ute nu på nätet.. :-) äntligen få hela det avslutat.. Jippi!!
Här kommer länken..
http://www.hemnet.se/beskrivning/632202?r=3

Har köpt lite söta påsk saker till alla barnen.. :-) härligt.. tristast får väl alice och bästa kapet e w och G s.. :-)

Nä ska ta och packa vidare nu..

Glad Påsk på er!!!

Kram kram





RSS 2.0