oj oj oj

Mitt hjärta kom hemi morse och hade bara sovit 15 min i natt.. stackaren.. detta strul för tågen har drabbat hans jobb.. han skulle ha haft ca 2 tim rast som han kunde ha sovit på.. Så sen kl 9 så sover han.. w e på dagis i dag.. får se hur det går för henne.. vi måste hämta ut mer medicin till henne med..

I går träffade vi Å, L och R i centrum.. var jätte mysigt.. å har hjälpt med en massa förslag och fixat lite till dopet.. e så glad gumman att du hjälper till betyder jätte mycket för mig.. :-)
hittade massa roliga saker att ha på borden och så.. :-)

började tänka lite på dopet i går.. måste börja planera och fixa.. har mycket släckt som ska hjälpa och min kära vänn som e där.. e så lycklig för att ha er.. :-)
Börjar trilla in fler och fler som säger om de kommer eller inte.. :-) så skönt..

vår lilla tjej.. sitter i syrrans stol.. :-)



 
mina fyra härliga ungar.. älskar er alla så mycket!!!



så här ser det ut på vår baksida.. snö upp till fönstret..



Lillan sover nu så jag ska ta och bara titta ite på reprisen på curling..

Kram kram



Hel igen!!

I dag har mina älsklings killar kommit hem.. och hela familjen e hel igen.. :-)
Vi var och tittade på ett hus i dag men det var tok mycket på det att göra så vi skippar det.. hade varit en bra kompromiss mellan oss.. :-)
Nu ligger alla här hemma och sussar så sött.. medans jag sitter och tittar på OS.. a och s ligger i soffan och sover de andra ligger i deras sängar.. :-)
W mår bättre av pencilinet men e fortfarande så ledsen när hon tar det..
Bara e så lycklig över min lilla älskade familj.. de e så underbara alla fem..
alla har sina sidor som e både bra och dåliga..
a börjar bli bättre i sin mage.. det e skönt.. hon såv kanon innan vi åkte upp till gården..
Jag hoppas att det snart slutar att snöa.. e så less på detta väder.. Kan det inte bli vår snart??
Det e typ 2 veckor till dopet med.. ska börja fixa och planera det sista inför det.. snart kommer nog de flesta berätta med om de kommer eller ej.. :-)
så glad att jag har så många som kommer att hjälpa oss att baka och så.. :-)



Sysslingträff.. :-) blir som tre par R och O , W och T , A och T e jämn gammla.. :-) så kul.. 
de kommer alltid ha så kul i framtiden.. :-) 
I morgon ska jag träffa världens bästa Å.. :-)

Må så gott alla.. Kram kram 

Utredning pågår!!

Vår lilla skrutta fick feber i lördags.. och var almänt kinkig från mån.. så i går gick vi till husläkaren då hade hon hög feber,  det visade sig då att hon hade uvi och behandling börjades.. vi skulle åter dit i dag och ta blodprov.. och det visar sig att hon hade lite förhöjda njurvärden.. så i morgon e det dax och åka in till astridlingrens barn akut och ta ett ul på hennes njurar och urinrör.. och se så hon inte e riktigt illa dar.. Hoppas att hon blir bra.. lila skruttan.. Vi älskar henne så otroligt mycket och det e så jobbigt att behöva tvinga i henne antibiotika.. men det behövs ju annars blir hon inte bättre.. så mycket gråt och skrik blir det när hon ska ha medicinen..

Vi älskar dig w se till att bli bättre nu..


Mys dagar!!

I lördags fick vi besök från tierp W,C, H och T kom hit.. åt lite god mat och så tog jag och w en promenad med a och t.. Var skönt.. Var jätte trevligt.. hoppas det inte tar lika lång tid tills nästa gång vi ses..

I söndags så Var det alla hjärtans dag.. alla barnen fick ett var sitt litet paket.. :-) de blev så nöjda.. Hjärtat fick sina paket med.. vi hade det jätte mysigt.. M och J kom över.. var jätte trevligt.. Båda barnen fick mysa med sin gudmor.. :-) grabbarna hade det jätte mysigt med sin gudfar med.. :-) W har fått feber så hon hade varit lite dåsig.. Vi spelade lite med grabbarna med.. var jätte mysigt.. sen åkte de till R.. GuuuDD vad jag saknar de..

I dag har det mest varit en lugn dag och och tjejerna har inte gjort något speciellt..
Kommer att vara en lugn dag hemma då w har feber även i dag..

Vi har hittat ett hus på nätet vi funderar på att åka och titta på.. en grymt bra kompromiss mellan mig och s.. han får landet och jag nära till mina vänner och föräldrar.. :-) i vallentuna ligger det..

Nä nu ska jag ta och vila lite medans båda töserna sover.. :-) a börjar vakna lite..  

Kramkram


Jo så här kan det få vara!!

Denna vecka har rullat på fort.. :-)
I ons kom B och C över och lekte.. och sen åt vi middag tillsammans.. tacos blev det.. :-)
R och s kom senare båda jobbade.. Var en urmysig dag.. :-)
sen i torsdags.. tog vi en hedag jag och tjejerna och b och c.. :-) Vi åkte förbi ett hus som jag såg låg ute på hemnet för ett halvår sen.. och nu var det ute igen.. fast för 300000 billigare.. najs.. det skulle kunna vara en riktigt bra kompromiss mellan oss.. så vi får se.. s får landet och jag får bo nära mina vänner och familj än.. :-) kanoners.. vi ska åka och titta på det så får vi se hur vi gör.. jag trivs ju kanon som vi bor i dag.. men nu vet jag hur det låg om det var intressant eller inte.. :-)    så åkte vi till thuns där hittade jag ett vinterställ till grabbarna.. var så nöjd med de.. :-) hittade även vinterbyxor till mig.. :-) slipper frysa när jag e ute med barnen i snön nu.. :-) Vi fortsatte vidare mot alunda och passade på att åka till svärföräldrarna.. de fick mysa en massa med barnen.. vi åkte därifrån vid 18 .30 tiden.. :-) så lång dag blev det.. träffade även gammel farmor.. det var jätte mysigt..
På vägen hem slocknade de tvåstörre barnen och w kunde s bära in i sängen och hon fortsatte att sova.. a var vaken till oc från på resan hem så henne gick s med sen här hemma och hon somnade snällt..  en helt kanon dag.. :-)
I går kom K, T och T hit.. :-) vi fixade lite lunch och sen tog vi en promenad och gick och handlade.. var jätte mysigt och spontant.. lite komiskt att vi ska ha dop på samma dag blev det tillslut.. :-)  både t och a kommer att ha samma dopdag.. :-) Var en så mysig dag.. och dessa tjejer leker så bra.. :-)
sen blev det myskväll för hela slanten.. s la w och så satt vi och grabbarna och tittade på lets dans.. var jäte mysigt.. jag somnade tillslut efter solsidan.. :-) var så trött..
M kom över med lådan från H.. tack så jätte mycket för alla fina saker till w.. :-)

Ska ta och ta hand om vår lilla skrutta som e vaken nu.. :-)
Kram kram

Tiden går så fort!!

Jag hinner inte skriva här varje dag nu.. man har så mycket att göra..
A har blivit mycket bättre i sin mage så nu har vi lungna kvällar igen..
w har haft en jätte jobbig natt i natt så hon har vaknat och varit ledsen.. så de avlöser varandra lite..
Helgen rulade på var jätte jobbigt i lördags då jag var själv med tjejerna.. a ville inte sova och då var det svårt för mig att lägga mig med w.. så det slutade med nödlösningen vagnen.. jag rullade den lite i hallen och efter mycket om och men så sov w.. pjuuu..



i söndags var vi först med grabbarnas klassträff det blev skridskor på vallentuna sjön.. med lite grillning efter.. 
 


sen på kvällen kom K, B, T och T hit och vi åt tacos och spelade lite wii.. och jag vann över mästaren B.. :-) var så kul och trevligt.. Jag e så glad att vi hittat varandra så bra K.. :-) det värmer..
W och T har med hittat varandra.. de leker så bra tillsammans.. riktigt söta tjejer..
Här kommer lite bilder från det med och ett sysslingkort med.. :-)



I går var vi och badade med våra kära vänner Å, L och R.. var jätte mysigt.. a tyckte om att bada hon med just nu.. hoppas det e så här.. w e nog väldigt lik far sin även mig til viss del tror jag.. hon älskar att bada.. och e lite för vågad i bland.. såhenne måste man ha full koll på..  Efter vi hade badat så köpte vi pizza och åkte hem till Å och L och åt där.. var jätte mysigt.. Grabbarna hade studiedag i skolan så de tyckte det var mysigt.. de mötte deras klasskompis w där med så de lekte med honom.. :-)



I dag ska vi träffa denna underbara familj igen äta lite lunch i centrum.. a har legat på lekmattan lite i dag och tränat nacken och bara legat och tittat på sakerna med.. hon tyckte det var jätte mysigt.. :-)
Grabbarna ska ev ha över en kompis i dag.. får se om vi får tag i hans mamma eller pappa bara.. hoppas på det..



Ville bara säga att våra vänner ni betyder jätte mycket för oss.. Tack för att ni finns.. ni vet allihoppa vilka ni e.. :-)

Kram kram på er alla..

Sjuka och dopkort!

Tiden rullar på så mycket.. Lilla A har blivit så ledsen nu.. vet inte om det e för att jag börjat äta mini piller eller om hon bara e less på att vara dålig.. för hon e så förkyld än.. vi var påväg in med henne till akuten i måndags.. hon spydde massa vitt släm.. och hon måde jätte illa och bara skrek.. tyckte så synd om henne..
Jag och s börjar bli så trötta nu vi sitter och sover i bland och e allmänt oroliga över henne.. Jag har aldrig varit med om att ha en så liten barn som varit så dålig när de e så här små.. många funderingar har varit om hon har rs viruset.. men varje gång vi ringer vårdupplysningen eller att vi åker till husläkaren tycker de att hon låter bra.. men e så jobbigt nu.. S och jag håller nog en bra fasad utåt med.. när någon frågar hur det e.. då säger vi bara att hon e snuvig.. men så här e det..
Jag e orolig varje natt när jag ska somna.. och tyvärr kommer tankarna man inte ska ha när hon åter så här och blir tyst att hon har somnat in.. och det vill vi ju inte.. vi älskar henne så mycket.. hon e vår lila minsting som vi håller så kärt.. Hon ökar än bra enligt bvc så det kan vi lugna oss med.. jag tycker i bland att hon ammar dåligt med.. men hon verkar vara mätt.. nä nu ska jag sluta skriva det jobbiga men man måste öppna sig i band.. för tankarna kommer att om man e en dålig förälder pga detta..

W har varit lite snorig och trött men hon e världens goaste ändå.. e så stolt över henne hon e verkligen en stor tjej.. hon förstår så mycket och hon har börjat prata mer och mer så man förstår henne.. vilket gör att hennes utbrott har minskat jätte markant..

annars leker livet här hemma.. jag fick hem magneterna och dopkorten vi hade beställt.. så i dag ska jag åka ned och fixa frimärken och skicka i väg de.. så skönt att få det gjort.. Vi kommer att ge mormor, morfar, farmor, farfar och gudföräldrar en var sin magnet.. så får vi se om någon annan vill ha med.. i sådant fall så finns det några fler.. :-)
I morgon funderar s på om han ska åka upp och hugga så vi kan få hem lite mer ved.. men måste hyra ett släp.. för vi kommer bara ha råd att åka upp en gång denna månad och det får bli nu.. Kommer bli kanon..
men vi får se hur det bir ska ju bli snöstorm och då blir det nog hemma..
Just nu ligger snorpan här brevid mig och sover.. hon e så underbar vår lilla tjej..
Saknar R och O så mycket.. de e en sån hjälp här hemma när man behöver och känner sig krasslig själv.. Mina hjärtan..

Min kära vän Å fyller år i dag.. Ett jätte grattis gumman på din dag!!

Och min farbror fyller 50 år i dag.. gammel gubben.. ;-) grattis K!!

Nä ska ta och bara titta lite på tvn nu.. och sen aga lite lunch innan w ska hämtas från dagis..

Kram på er alla


Ja helgen avklarad!!

Helgen har gått bra.. i fredags var det mest mys med familjen.. var jätte mysigt..
så i lördags så var det dax för dop.. P skulle döpas i österåkers kyrka..
Var jätte trevligt.. Vi var jätte slut efter det i allafall jag.. märktes att man inte fått tillbaka all ork än..

I går skulle vi ha grattat min kära vän å men r hade blivit sjuk.. stackars liten så jag ringde mamma/ mormor och kollade om hon ville följa med på bio.. så vi gick och såg alvin 2.. killarnas val själva.. de fick välja annars skulle vi tittat på det regnar köttbullar men de ville hellre se alvin.. det var en typisk tjej film tycker jag..
Men det var jätte trevligt..
vi rörde oss hem efter det.. och fixade klart sista läxan som var läsläxan det andra fixade vi redan i lördags.. sen så spelade jag och r lite wii medans a sov och w och o ritade.. s började fixa maten..
Grabbarna åkte till R straxt efter det.. och vad jag saknade de på en gång.. de hade varit här i 2 veckor då.. gud va vi har myst..

I dag har s kurs så jag och tjejerna e i prinsip sett helt själva hela dagen.. :-( han åkte vid 5 i 7 och e väl inte hemma förns tidigast 18.. :-(  men han hade tänt en brasa så vi fick gå upp till värmen i morse..
vet inte vad vi ska hitta på i dag.. e rätt slut och man vet ju att man ska orka dagen.. så vi får se hade lite tankar och funderingar men blir nog bara att vara hemma..

Må så gott alla..
Kram kram


RSS 2.0