Grattis Wilhelmina på 2 års dagen!!!


snart snart!!

Har både i tis ons och i dag umgåts med min älskade vän Å och R.. sen i tis så träffade vi k och t med.. var så mysigt.. älskar er alla så..

Vi har målat klart 2 rum i huset nu och vi städade ut stallet helt.. så nu fixas det så det finns allt i det fall det kommer någon häst innom sinnom tid.. :-)
riktigt mysigt.. en bild på innan målning sen efter målning. några bilder på stallet..



Har planerat R och O s kalas med.. kommer att bli på skolavslutningsdagen.. :-) så då kommer ala ettor att fira grabbarna.. :-)


Planerat inför W s kalas på söndag! kommer bli så kul för henne att ha det..
Tänk att hon blir 2 år vår lilla snorpa.. :-)



Fick jätte fina kläder av L,Å och C.. :-) så sött.. Tack så jätte mycket..

Kram kram

Lite smått och gott och roadtripp en liten sådan!!

I fredags kastade jag mixt.. och jag fick kasta med mig älskade farbror.. det var jätte kul.. kastade väl ok men inte grymt.. dock gjorde jag en sak som var grym.. en 136 utgång.. trippel 16, trippel 16, topp.. tjooo sa det bara.. så stolt e jag över den..

I helgen har vi varit uppe på gården och fixat. vi har målat om vardagsrummet i Pärlemovit och en vägg i tallkotte.. :-) blev så snyggt.. fixat med lite saker där med och packat upp lite lådor och så..

I går så kom m hit och vi tog oss en roadtripp till Ua och skulle titta på soffor.. vi hittade aldrig stället haha så ta med er adres om ni åker som vi gjorde.. hihi vi trodde vi skulle hitta det så vi sket i det.. men som sagt vi hittade det inte så vi åkte ut till huset och tittade.. och m tyckte huset var fint.. och rummet vi målat var jätte fint.. :-)

Så i morgon ska vi åter ut till gården och fortsätta med matrummet och grabbarnas rum.. tog massa bilder i helgen och kommer att ta fler sen så man får se förändringarna i alla rum.. det e så coolt..
stallet skall målas om och fixas lite sen med.. ska bli skönt att få ordning på det..

På fredag får vi nog finbesök av Å,L och R ska bli så mysigt!!!

puss och kram på er alla


Lite inlägg från Fb som jag gillat..

Om du har en man, som får dig att skratta,
som du kan kalla din bästa vän, som du vill bli gammal med, som alltid
finns där för dig när du är ledsen, som är hela din värld, en man du är
tacksam för dag och natt...kopiera detta och lägg den i din profil. Jag
älskar min man av hela mitt hjärta..... ♥



★Jag erkänner att jag är en bitch. Tyvärr kommer inte de flesta
kvinnorna att publicera det här. Jag gör misstag. Jag har ingen
kontroll och ibland är jag svår att ta - men om du inte kan ta mig när
jag är som sämst då är du inte heller värd mig när jag är som bäst. Om
du är en bitch - kopiera och publicera det här inlägget i din logg. Jag
utmanar dig!!★



~ Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så....... om du ger henne något skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka...



Hett samtalsämne!!

Förra medelandet jag skrev här blev hett bland de som läste det.. helt otroligt..
Jag har insett att jag e ett hett samtalsämne bland vissa..
Och jag gillar att folk har fakta innan de säger något..
Ett beslut som görs mellan två människor har vissa av er inget med att göra..
det kom upp ang mina söner att de ska fytta.. och jag och deras pappa diskuterade mycket om hur vi skulle göra.. om han skulle ta skolan med de och jag helger eller tvärt om.. då ville han ha helgerna och han tyckte jag skulle ta vardagarna.. och det som innehåller de dagarna.. för honom var det nog en kostnads fråga med.. Jag som har de vardagar kommer att stå för allt för de.. Försäkringar, aktiviteter och sånt.. han behöver bara ha kul med de på helgerna och då e det alla helger..
Desutom e det jag som kör de från oss och tillbaka.. han behöver inte göra det..
Så om man anser att han gjort fel så tror jag han gjort det bästa för sig själv och den familjen han har med sin nya.. och det anser jag att e bra att han tänk på båda..
Han e en klok människa fast folk försöker in och styra honom.. även folk som inte har med han att göra..
S har varit en vän för honom och brytt sig så mycket om honom fast han inte har behövt det.. han vill att han ska få det bra och ett underbart liv.. dock kan jag hålla med om att det e lite att klampa in i någonsliv.. men jag tror att R har varit tacksam för att s brydde sig.. jobbigt och glad han har nog varit delad..
Så jag kan tycka att alla som inte e berörda skit i vårt liv och bry er om ert eget i stället och på att försöka att vara lycklig med den du lever med eller själv..

Och bara fakta.. har man left med någon i 8 år så brur man sig om den.. hur långt man än e i från varandra och tycker illa om varandra i vissa lägen.. men man bryr sig..

Nu ska jag ta och lägga tid på de jag Älskar och förtjänar min tid mina underbara barn.. R och O har spytt i morse och ligger och vilar nu.. och a kommer nog vakna snart och w ligger här brevid mig när jag skriver..

Kram på er alla som e så underbara och stöttande.. all kärlek till er..
Tack anna och marina för allt stöd.. Puss på er!!

Funderingar och tankar!!

Ja nu då när vi håller på mitt i allt så börjar folk blanda sig i från alla tänkbara håll..
Vi klara detta rätt bra.. vi ber om hjälp om vi behöver..
Jag förstår mig inte på folk i anmälhet.. att man ska börja lägga sig i folks liv hela tiden..

Ja åter till detta nu.. jag har tittat runt på utbildningar och ky utbildningar.. funderar på om jag ska ta en sån.. skulle vara kul att plugga till något jag verkligen vill bli..

En helg med mannen jobbandes!!

Ja åter en helg när mannen jobbar.. och man tror varje gång att det ska bi kaos vid läggning och så.. men det har fungerat smidigt i dag..
Har mest tittat på tvn i dag känns det som.. hunnit med två maskiner i allafall..
Tittat på blocket har det blivit med.. hästkrafter av alla dess slag.. :-)
Får se vad det blir av det hela..

I morgon ska jag åka med k upp till gården och hälsa på.. w ska få åka med medans a och s får egen tid.. kan vara bra för de..
A har varit väldigt hostig i dag.. och nu i 3 dagar har hon fått ventolin innan natten.. stackars liten.. blir mindre hosta för hennes del då..

saknar R och O så mycket tur att de kommer i morgon.. på mån ska vi åka och hälsa på nya skolan.. :-) de tycker det ska bli spännande.. sen blir det in till stan på casting för pop och sen ev titta på hästkrafter.. men det får vi se..

Köpte fina panel gardiner och kuddar till soffan i nya hemmet.. blir bara målningen av väggar och sånt som skall göras först bara.. de e lite olivgröna.. kommer bli så snyggt.. s gillar den färgen så det blir fondväggens färg.. och sen pärlemovitt så klart.. :-)
i matrummet kommer det bli lila och pärlemovit.. och målning i det rummet..
kollade lite på ny soffa med.. kommer bli så snyggt sen när man fixat lite..
Vardagsrummet och grabbarnas e prio just nu sen kommer resterande.. köket får nog vara som det e just nu.. men sen ska det fixas där med.. dock ny kyl och spis och diskmaskin blir det nog.. :-)
men vi får se..

Saknar s som vi inte sett så mycket denna helg.. men förhoppningsvis ses vi snart..
Ska ta och titta lite på tvn före sängen kallar på en.. nu när det e lugnt..

Kram kram



Gillade denna bild så mycket.. min älskade dotter och kusin och jag!!! :-)

RSS 2.0