Bett och tripp till thuns

I Går när w vaknade såg jag hur svullen hon var under ena ögat.. och ju mer dagen gick destomer svullen blev hon.. så vi ringde en läkarkunnig person.. och det skulle inte vara nårgon fara.. men i dag när hon vaknade var det ännu värre.. så jag bad s att ringa husläkaren.. de berättade att bätt kan vara värre andra dagen.. så var nog därför hon såg ut så.. hon har troligen blivit stucken av en geting , humla eller mygga när vi var i täby.. men vi tror på första.. här kommer bild från i går och i dag så kan ni få se.. så här kan det se ut.. hoppas det går ned i natt.. hon tyckte det var lite jobbigt i dag.. mötte en man på thuns när jag var där med svärmor och L och han hade blivit stucken av en humla ovanför ögat och då hade svullnaden med kommit under.. så han var väl den enda där som inte kollade snett på henne.. han frågade henne om hon blivit stucken.. och hon svarade bygsamt jaaa.. lilla snorpan..
Det blev lite nya inhandlingar på thuns.. mest till s och killarna.. w fick ett nytt påslakansett.. :-)
Har tvättat massa barnkläder som vi fått av k som l har vuxit ut för länge sen.. ojojoj så mycket det e.. men så skönt.. tjejerna har nu massa kläder.. tack K.. :-)
I gårkväll fick vi utryckning då 2 kvigor hadepassat på att byta hage.. Hmmm men det gick bra.. de hade hittat några köttdjur de ville umgås med.. :-) men gick smidigt..
köpte lite fina lycktir och ljus till hemmet med.. och sen har vi äntligen fått upp våra ljusstackar som e hjärtan med blad.. så fina .. bilder kommer sen på det..
nä ska ta och krypa ned till sängs nu..

Här kommer två bilder från i går och en från i dag..



denna e från i dag


1 år, 8 mån och lite till saker..

I går var det 1 år sen min älskade kusin omkom i en mc olycka.. saknar han så grymt mycket.. blev en tripp till täby i går då.. var jätte mysigt..

Vi var hemma hos pappa och K med.. det var så mysigt.. ville nästan inte åka hem.. vi började planera julen lite.. :-)det var jätte mysigt.. sen var vi förbi olycksplatsen och kyrkogården..



insåg i går med att vår minsta lilla snorpa redan är 8 mån.. tänk vad tiden går fort.. det e inte långt kvar så e hon 1 år.. tänk vad tiden gått fort..



i dag kommer en rasbestämmare hit.. och ska avgöra om sacha e en renrasig eller inte.. jag tror inte hon e renrasig.. så vi får se vad de säger..

vi har haft B,R och C här med.. så mysigt.. blev ridande på m och d..



ska försöka vara lite duktigare att uppdatera här.. har inte riktigt varit mottiverad till det..

E så glad över mina 4 helt underbara ungar.. vad skulle jag göra utan er.. Puss på er alla fyra..

Kram kram

Hem en och en åkt!! Och Robin och Oliver 8 år!!

Ja här e det upp och ned..
jag och s har det helt ok.. jag kan vara besviken på hans beslut och så men jag älskar han så mycket.. och som i alla relationer grälar vi lite med.. men vi älskar varandra destomer..

I dag e det mina underbara söners födelsedag.. tänk att det var 8 år sen de kom till mig.. helt otroligt.. jag har varit mamma i 8 år.. :-) i dag kom hela s familj hit och firade de.. de fick vår och r och m´s present.. vi valde att köpa tillsammans till de.. de fick en mobil.. de e så stolta över den..



i söndags var min släckt här och firade de.. då fick de en pool, pengar och massa leksaker.. de var så nöjda över dagen..

Vi var och hämtade Vår nya stjärna i stallet med  i veckan.. :-)
Saskia (sacha) född 99 så hon e 11 år.. s gillar henne så mycket.. vi hade hovslagaren här i dag så hon blev jätte fin.. Men skåda denna vackra tjej.. eller vad säger ni??




Blenda åkte i måndags tillbaka till mjölby.. det var ett tungt beslut men vi insåg redan vid midsommar att det inte skulle fungera.. så nu e hon hos matte igen.. skönt att resan för henne gick bra hem..

bredbandet e inkopplat nu med.. jippi.. :-)
Nä ska ta och sussa nu..
ha det så gott alla så höres vi snart!!
Kram

RSS 2.0