likheten mellan systrar!!!



Wilhelmina




Alice



här kommer några till bilder på alice!!

Lilla Alice

Nu har jag presis kommit hem..
Mina värkar startade ordentligt kl 21 på kvällen den 25/11.. men de var med 7 min mellanrum så de kändes som om det skulle ta tid..men redan kl 22 blev värkarna riktigt jobbiga så jag bad s att ringa förlossningen.. och hon ville att jag skulle komma in..
så vi var inne kl 23 de kopplade på ctg på bebisen och  se hur värkarna var.. efter ca 10 min så kom bm och kollade om jag öppnat mig.. och jag hade inte sett någon slempropp så jag trodde inte att jag öppnat mig något.. men vips jag var öppen 5 cm.. hon hörde att jag ville ha eda så hon ringde nakosläkaren..
så berättade de att när edan värkar så skulle de spräcka fosterhinnan..
så kl 1.10 spräckte de hinnan.. då tyckte jag det trycke på direkt.. så kl 1.30 var hon  ute.. gick jätte fort.. jag har ju haft jätte långa förlossningar innan så en så pass snabb var jag inte berädd på..
hon e en snäll liten tjej.. vi har olika blodgrupper så de har haft koll på henne och har det än så hon inte ska bli gul.. eller att hon ammar bra så hon gör av med det ämnet hon behöver bli av med för att inte bli gul..
Alice vägde 3755g och 52cm..
Lilla tjejen här hemma e väl inte fullt nöjd med ett syskon än.. men hon e i samma gång jätte försiktig.. kommer nog flyta på bra..

Bild kommer sen.. :-)

Ja hur tolkar man detta!!!

I natt vid 3 fick jag några starka sd.. men kunde sova i mellan de..
Vid 5 så började de komma lite oftare.. men ändå inte som riktiga värkar anser jag.. Jag har väl mycket is i magen då jag vet att mina förlossningar har tagit lång tid.. så räknar med samma nu..
dock fick jag berättat för mig att förlossning nr 3 skulle vara helt annorlunda mot de andra.. och att många upplever det så..
så jag sitter nu i sängen med lite sd lite då och då som gör ont.. får se vad detta vill sluta.. enligt ul så hade jag bf i går och enligt sm så har jag bf i dag.. så man får se..
Dock så tror jag inte att detta e på riktigt än utan bara lite förvärkar som råkar göra ont.. Förstår dock inte varför de ska göra ont.. det har de aldrig gjort förr.. men men e ju förlossning 3 som sagt..
Har tagit alvedon nu så då blir det lite längre i från de i allafall.. funderade på om jag skulle försöka sova en skvätt..
Vi har tänkt att åka till ikea i dag och sen har grabbarna julmaknad i skolan i dag som jag vill vara med på... Men vi får se...

Lillan har desutom fått feber igen vilket e ju maximal otur om det skulle dra i gång fullt nu..

Nä ska ta och försöka vila lite innan vi ska åka.. men må så gott alla..
Kram kram

Straxt på övertid!!

Ja var hos Bm i dag!!
var skönt.. allt såg bra ut.. bebben hade sjunkit lite till.. hoppas hon vill komma snart..
Har vanliga sammandragningar blandat med vissa som gör lite ondare.. min Bm tycker jag ska åka in lite tidigare denna gång.. hon sa att eftersom jag har så hög smärttröskel så kanske jag ska tänka lite till..
och det har hon väl rätt i.. dock vet jag ju att tredje förlossningen kan vara helt annorlunda mot de andra.. så jag väntar mig det..
S e ledig nu några dagar känns bra att ha han hemma om det e så att det drar i gång.. men tror det e tveksamt..
Bm sa med att den 9 dec e det garanterat en bebis framme.. :-) om inte förr.. så den 4 dec ska jag tillbaka..

Ja i morgon e det väntade BF datumet.. jag har ju räknat hela tiden med att gå över så det e vad jag e inställd på..

Nu har vi blivit hyfsat friska allihoppa.. det känns bra.. alla barnen gick till skola och dagis i dag.. så jag bara satt och gottade mig framför tvn.. :-)

Förra veckan var sista dartmatchen.. känns lite vemodigt men tjejerna kommer att fixa det kanon.. :-) kanske blir någon lunch eller middag senare.. hoppas det i allafall.. :-)

Vi tog och åkte upp till gården förra veckan då S vabbade för att w hade feber och var förkyld hon med.. var helt ok.. vi hjälpte till lite med det vardagliga..
Var förbi thuns så jag har köpt julklappar till nästan alla.. e så skönt att få det gjort.. bara s gudson kvar.. men annars e jag klar.. :-) så skönt..
R och O ska väl få något mer.. de hittade jag inget där åt..

väntar nu på att S ska lägga lillan klart så vi bara kan mysa framför tvn.. Csi e ju i dag.. :-)

Må så gott alla..
Kram kram

Förkyld!!!!

I helgen har jag dragit på mig en helt hämsk förkylning.. e så jobbigt.. man hostar och hostar hela tiden och det gör så ont i magen.. e less på denna nu.. Man blir samtidigt orolig att det kan påverka pyret i magen något.. man har ju hört talas om bebisar som får Rs i magen och somnar in.. så oron finns hos mig nu..
När vi äntligen har kommit så här långt efter MA't.. skulle vara så typiskt om något hände.. :-(

I dag mår jag lite bättre än i går då låg jag mest hela dagen.. ska försöka väcka lillan snart och se hur hon mår.. hon har kanske med åkt på detta jag vet inte..  hoppas hon klarar sig i allafall..
S har klarat sig än.. det e väl det som känns skönt...

Har som innan lite förvärkar då och då.. har varit rätt lugnt nu när hostan varit så illa..
Var till bm i fredags det gick bra.. pyret växer och hade ett bra hjärtljud.. :-)
Kastade även pil i fredags det gick väl hyfsat.. e grymt nöjd över ett set.. :-) startade med 43 sen blev det tre plustons efter varandra och med sista ställde jag 14 till D.. men jag fick sen kliva på 7.. :-) var jätte skoj att kasta en sista gång i mixten..

Vi åkte ett slag till nickis i lördags så barnen fick leka av sig.. tror de alla behövde det..  sen har det bara varit myskvällar.. :-)

I dag blir det mycket vila här.. får se hur det blir med lillan och dagis... men jag hoppas hon mår så pass bra att hon kan gå..

Nu vaknade hon.. måste kila..
Kram kram

Mag bild!!!

Japp.. jag lovade ju lägga upp ny magbild så här kommer de.. :-)



På darten i går funkade det.. men det märks att man blir tyngre.. e dock så glad att ha mina kära lagkambrater som tänker så mycket på en.. tar fram stolar och så.. ni e guld värda.. :-)

Har som vanligt mycket förvärkar men inga tecken på att hon vill komma ut.. önskar att hon skulle vilja det.. e less på magen nu..
men jag har en dart match att se fram i mot.. sen kan hon få komma.. :-)

Grabbarna ska hem till a och leka i dag.. tror det blir så mysigt för de.. :-)
s jobbar eftermiddag i dag.. så han e hemma just nu men sen drar han till jobbet.. han håller på med gruppvalet nu vad han ska välja.. ska bli kul och se vad han kommer in på..

Förutom att jag e less på magen så mår jag riktigt bra annars.. lite ont i armen än.. men det går väl över någon gång.. ska låna grabbarna nästa vecka och gå och ta spruta på de med...
I morgon så e det kvartsamtal med grabbarna och bm.. ska bli skönt att se hur det e med båda..

Nä ska ta och umgås med min älskling innan jobbet hägrar för han..

Må så gott..
Kram

Ja då har man fixat!!

Då e man vaccinerad mot svininfluensan... Både jag och s fixade vaccinet i dag..
Känns bra.. hoppas att kunna vaccinera grabbarna med.. men vi får se..
O hade feber när han kom från R.. och han e hostig och lite snuvig än..
Jag var lite öm i armen men nu e det lite bättre.. hoppas det håller sig så här..

Har hyfsat med förvärkar denna gång.. inga som e riktiga värkar.. det känner jag.
sen har bebben kommit lite längre ned.. känner mycket hur den trycker på blåsan så man kan bli akut kissnödig.. jätte jobbigt..

Jag och M överaskade pappa på fars dag.. :-) var kul.. han blev så chockad..
var mysigt... skickade över ett litet paket till s pappa med.. tror han gillade det med..
och S fick ju självklart en liten present från barnen.. :-)
var mysigt.. :-)

I går gjorde jag en ur go stek, potatis och skysås..  och sen på kvällen åt vi mjuk pepparkaka och glögg.. riktigt mysig stund för hela familjen..

i dag till avatar tog vi lite glögg med.. barnen gillade glöggen mycket.. minns inte vad den hette men jag kan rekomendera den.. eftersom det inte e någon alkohol i den.. oftast har jag tyckt att de inte smakar så gott men denna smakade bra.. :-)

I morgon e det dart.. då ska vi möta ett lag som det finns en spelare som heter samma sak som mig.. ska bli kul.. :-) får se hur det går men det går väl ok hoppas jag..
Desutom går jag in i vecka 39 ( 38 fulla veckor) i morgon.. tänk att snart snart kanske pyret kommer till oss.. e lite skraj nu för förlossningen.. men jag hoppas det ska gå bra..
Tänkte lägga upp en ny magbild då med.. :-)
hoppas även att lillan e snäll mot morfar som ska sitta barnvakt åt henne.. hon går gärna upp nu när man lägger henne.. vilket jag hoppas att hon inte gör i morgon..

På fredag e det bm igen.. :-)

nä ska ta och bara surfa lite nu tills lillan sover då det e myskväll med house med hjärtat..

Kram på er allla

Lite bilder på lite allt möjligt..



Tänkte passa på att lägga upp lite bilder på lillan och lite nära och kära..
Grabbarna hade gjort en jätte fin lego stad som fick vara med med.. :-)
Bilderna e från sista veckorna.. :-)
Lillan med sin nykippta lugg...

Hoppas att dagis bilderna kommer snart så man kan sätta upp de..  tillsammans med grabbarnas skolbilder.. :-)
När bebben kommer e det julkortsdax.. :-) men behöver ju inte stressa med de.. :-)

Saknar mina stora killar så mycket..

Må så gott alla..
Kram kram

Lite som hänt här..

Ja då har det varit fix och trix i en vecka här hemma.. S har jobbat som ett djur med allt.. e så stolt att ha en sån händig karl.. barnen och jag har hjälpt till med det lilla vi har kunnat.. mest hålla oss borta.. :-)
I måndags gnetade stefan och slet ut golvet i hallen.. :-)  Jag och M drog till nickis med barnen..
I tis la han primer på hela golvet..
I ons så la han klinkers..  Jag hade dart på kvällen..
I tors så fixade han fogarna.. Grabbarna fick åka i väg med mormor och gå på museum.. det gillade de mycket.. :-)  Jag var hos bm och hon trodde bebben låg med rumpan nedåt så hon skickade remis till ul för att kolla..
I fredags så fick vi alla en mysdag..Först ringde de på morgonen och jag fick ul tid så jag åkte in till stan.. och bebben låg som den skulle med huvudet ned.. hon viktuppskattade den till 3,1kg.. och att den skulle väga 3,8kg som nyfödd ca.. :-) det jag själv trodde.. sen drog vi i väg allihoppa till fyrishov och Badade.. M och R följde med.. var jätte mysigt.. :-) 
I lördags var det kalas för R han fyllde 1 år.. :-) grattis lilla killen .. :-)  vi slipade lite i fogarna på förmiddagen jag och barnen..
I söndags ( i går dvs) så var det kalasdax med.. Först bar det av till mormor där J fyllde år och sen drog grabbarna till J's hallowen kalas.. grabbarna såg fram i mot det så mycket.. :-) så åkte de till rille direkt efter.. 
saknar de redan så..
På ons så går jag in i vecka 38.. tiden går så fort.. 

Här kommer lite bilder från veckans hallfixande.. :-)   



RSS 2.0