Ja det närmar sig..

Tänkte att jag skulle vara lite duktig att uppdatera bloggen.. men har inte varit det ändå.. :-)
Grabbarna har varit hos R hela veckan.. har träffat de två dagar i veckan.. :-)
I ons var det dart.. gick väl sådär... 
I tors hade grabbarna talangjakt.. de var så duktiga.. de regerade.. :-) Hela publiken jublade när de framträdde.. :-) så hhäftigt.. de dansade brakedans.. Fick även seaten såld då.. så nu har vi äntligen bara en bil.. :-)



I fredags åkte vi upp och överaskade farmor som fyllde år.. :-) Var trevligt..
Såg hur mycket sika trivs där uppe.. hon älskar att vara där..
E var med upp dit..
Sen blev det dart på kvällen.. jag kastade med M och det gick väl helt ok.. vad ska man säga.. vi var ju 2 st div 1 spelare.. de andra paren var sl spelare i .. och de vi mötte missade inte trippeln alls.. de var as duktiga.. :-)

I går blev en lugn dag hemma.. då w hadde lite feber..
I dag kommer mina älsklingar tillbaka.. så kul.. så blir det många myskvällar nu när vi alla e lediga en vecka.. S gnetar på månd.. :-)
Så får se vad veckan har att hitta på.. Men s ska nog troligen lägga golvet i hallen och sen blir det en tripp till fyrishov och till ikea.. Ska bli skönt att få det fixat e som ett kaos här hemma.. Ons e det dart.. Fred så e det Bm..
Måste ta blodprov i veckan med eftersom jag e 0neg..

I går var det exakt en månad innan pyret e beräknad.. kom på det i går att någon gång bör man ju fixa med bb väskan.. :-) men det kommer.. hihi men lär ju dröja ett tag innan den kommer så man kan ju ta det lugnt.. :-)

Så Glad att ha mina älskade ungar och min man.. ni e mitt allt..

Kram på er alla


min Lilla älskling!!

Mitt hjärta blöder lite..
Jag har tre helt underbara ungar som jag älskar så mycket.. jag skulle göra allt för att byta plats med de när de mår dåligt.. Just nu mår R så dåligt och vi vet inte varför.. Han vill inte berätta.. Jag tror inte att han vill säga något som gör verken mig eller R illa.. men han mår inte bra.. Jag har försökt att prata med r om det men han verkar inte bry sig.. och det e så tungt att se sin son må dåligt..
Jag har nu mailat till G om jag kan få vara med i skolan eller om de har någon som han kan prata med.. som har tysnadsplikt mot oss.. HAn ska inte behöva känna att allt kommer till oss direkt.. men att han får det stödet han behöver..  så att detta inte eskalerar..
Önskar att mitt och R s sammarbete vore bättre och att r kunde komma med förslag han med.. men som vanligt så händer och säger han inget.. Jag har kommit med förslag till han.. som han inte gillade.. vilket jag köper helt fullt ut..
Man märker att R e lik R där.. för han e med tyst som en mus.. O e mer lik mig.. han tar det mesta med en klackspark med.. Känns bara som en otroligt jobbig tid just nu.. i går natt så grät jag mig till söms pga detta.. G berättade att R inte vill äta i skolan heller.. så jobbigt bara..

LIte om dagarna som varit då..
I tors fick Grabbarna äntligen se sin syster..
I fred så var vi på bio och såg upp den var kanon bra och kan rekomenderas.. sen åkte vi till M och J på kvällen och tittade på idol.. :-)
I lör så var det bandy träning och sen hade vi myskväll hemma..
I sön så var det klassträff med grabbarnas klass.. r och m kom dit men åkte fort igen.. tyckte de kunde lägga denna tid på grabbarna nu när de inte mår så bra men men.. R och O åkte hem med I sen och lekte där.. tror de tyckte det var mysigt..

I dag har jag varit hemma tills jag hämtade w sen gick vi till ÖF med Å och R.. var jätte mysigt.. e så glad att ha dig gumman att kunna prata med då detta e så jobbigt just nu..
S jobbar kväll i dag så jag och lillan e själva.. så vi kommer väl att ha myskväll..
På tors har grabbarna talanjakt i skolan ska bli så mysigt och ons e det dart i bro..

Må så gott alla så höres vi snart igen..
Kram

Grabbarna i mitt hjärta..

I går natt fick R och M en dotter Kira.. Hon var 50cm och 2990 g.. Ett jätte grattis!! Grabbarna fick reda på det vid 17 tiden för att jag messade r om dagen som varit.. då kom han på att han kanske skulle säga till sina söner att de fått en syster.. stackars barn att de inte får veta tidigare att de fått syskon.. utan att vänta 10-16 tim innan man berättar för de.. Erbjöd att de kunde gå ut i parken så att grabbarna kunde få se sin syster men det var inget intresse där..
Nu ska jag ta och åka snart och träffa Å och R och handla en liten present som grabbarna kan ge till sin syster.. för det tycker jag att grabbarna ska få göra.. Så vi får se om det e så att de får träffa henne i dag eller om det blir om några dagar..

Här flyter det på annars.. Jag har haft så ont de senaste dagarna i blygbenet och i ena sidan.. e så less nu.. men e ju max 7 veckor kvar nu.. hoppas det går undan.. än har ju tiden gått så fort..

Här e en magbild i vecka 34


Ska ta och fixa nu innan jag ska åka.. det har fallit lite snö ute i går och i dag föll det mer.. vill inte ha snö än...
I kväll e det dart mot dartklubben.. ska bli så kul.. hoppas bara att kroppen vill som jag vill..

Kram på er alla..

Ja inte så lång tid kvar nu då!!

Det e ca 1 mån och 1 vecka kvar innan pyret e beräknad..
Har så ont till och från.. e en riktigt jobbig period nu.. Men e ju så det ska vara på slutet..

I helgen har s varit och hjälpt min farbror att lägga marksten.. MIn pappa hjälpte till med.. Jag och min faster har pratat en massa hela helgen.. har varit så trevligt.. så vi sov där uppe..
Det var jätte trevligt..

Sitter nu och tittar på knight rider.. s har jobbat natt och nyss kommit hem från skola och dagis.. krypit ned i soffan här brevid och ska försöka sova lite.. :-)

I dag blir det en av mina favvo rätter som s ska laga.. det blir hans kyckling tai.. så gott.. jag längtar så..

Grabbarna kom i går.. så mycket jag har saknat de.. De fick leka lite med micke vilket gjorde de så glada.. :-)
Lillan kan inte riktigt sova själv än i sängen.. eller snarare somna själv än..  Men hoppas att det går hyfsat bra..

Jag har haft jätte ont i magen och i höften i helgen.. önskar att pyret ville ut tidigare.. men jag vet ju att jag kommer att gå över så hoppet finns än men e lång borta samtidigt.. Men siktar på att den 8 dec så kommer pyret att komma..

Tog en ny magbild förra veckan ska ta och lägga upp den snart.. går ju in i vecka 35 på onsdag.. :-) då e det dart match igen mot dartklubben.. ska bli skojigt.. :-) Möta lite tjejer vi kastat med innan.. eller rättare sagt kastat i samma klubb som..

Ska ta och titta lite på tvn nu och sen bara ta det lugnt..
Kram på er alla

En sak kommer aldrig ensam..

I fredags så blev vår seat påbackad av grannen.. så hela dörren på förarsidan blev intryckt..

I går så var vi och köpte växa säng till lillan.. Vi var väl borta i ca 4 tim och när vi kom tillbaka upptäckte vi att diskmaskinen laggt av.. så vi fick åka i väg igen och köpa en.. Hmmm.. mycket pengar gick denna dag känns det som.. Så två olyckor hade inträffat nu och det brukar ju alltid komma tre så vi väntar på en till..

I dag monterade S upp växasängen.. lilla skruttan blev helt förtvivlad när vi tog ut hennes älskade spjälsäng i hallen.. och satte den nya sängen på plats.. hon hade nog lite seperationsångest av att vi tog bort spjälsängen.. Lilla gumman..

sika har sem på gården.. :-)

Ja ska ta och krypa ned till sängs nu.. e så trött och har så ont..
Å jag e så glad att jag har dig.. älskar dig vännen.. Längtar till tors...

Kram på er alla

RSS 2.0