Kör m.m

I dag hakade jag på svärmor och svägerskan på kör.. det var riktigt skojigt.. så jag tror det kommer att fortsättas med det.. :-) Vi pratade om lite uppträdanden som kommer att komma.. Kan nog bli skoj.. trotts min lilla senskräck.. men blir nog bra..

Kastar lite pilar då och då på tavlan.. bara mest för att hålla i gång armen och börja jobba med den så den kan hitta rätt.. har ju träningsmatch på ons.. ska bli jätte kul..

GI e rätt jobbigt tycker jag.. jag har ett godisbehov.. men e väldigt stolt över mig själv.. tex i dag bjöds det på äppelkaka och jag tog ingen bit.. känns dumt att göra det nu när jag försöker.. i förgår när jag gick på vågen var jag under tro det eller ej 90 kg.. vart så glad.. känner att jag har mins 15 kg kvar.. men e påväg.. sen jag och stefan började med vår diet i mars så har jag lyckats gå ned mer än 10 kg.. e så stolt över det.. och då hade vi uppehåll några månader på sommaren.. men jag stog stilla.. nu sista mån har jag gått ned ca 5 kg.. från 94 till 88,9 .. Känns riktigt bra.. :-) hoppas jag kan komma ned till 74 i allafall.. hellst under 70 kg.. men e stolt om jag kommer ned till det i allafall..
Lisa tack för att du inte tyckte jag ser tjock ut.. värmde.. :-)

 
I går körde vi halm.. och min man åkte in till uppsala och köpte nya cycklar till killarna efter.. han var hemma 22,30 och han skulle upp 4 i morse.. tack hjärtat.. Grabbarna blev så glada..

Nä nu ska jag ta och krypa ned till säng..
Kram på er alla..



Tuff vecka

Denna vecka har varit tuff..
S har varit borta hela veckan.. först på skörd och sen jobb.. I dag e första gaden vi får se han lite och han ska väll i väg i dag igen..  Vi alla saknar honom så mycket.. värst var det nog för killarna de såg han i prinsip inget..

I ons var det dart möte.. det gick väl inge vidare för mig.. Man skulle ställa sig i vilken div man ville kasta i och jag ville kasta med bruttorna.. men vi hamnade i olika lag.. och visst ska de ha utvärdering var fjärde vecka men jag tror nog inte det hjälper så jag har haft det jobbigt med motivation att träna.. vet ju att för 1 an klarar jag mig med så jag kastar.. men vi får se..

I ons var vi på Bvc med.. A vägde 8260g och var 69cm nu.. vår lilla tjej och w 90cm och 11,8kg.. hon får numera stå och mäta sig.. och minns med killarna att kurvorna planade då.. :-) a e överallt just nu.. ställer sig mot allt och försöker gå mot möbler.. hon vill än inte äta mat.. men vi kämpar hela tiden med det.. gröt fungerar i bland..

Har tröttnat på att vara så här fet med så nu hoppas jag att detta fungerar.. vill inte se ut så här.. så jag och s började med GI i tis tror jag det var.. så jag hoppas på resultat.. och vad jag längtar efter det onyttiga.. så som godis och socker i kaffet.. blir inge kaffe nu..  men vi hoppas på resultat..

E så stolt över R och O.. de har hjälpt till med allt här hemma denna vecka vilka söner man har..

Kram på er alla

En bild på hela vår fina familj.. hoppas den bilden blir förändrad med två smalare föräldrar..


lite fest och så...

Här har vi haft överasknings fest till s i helgen.. det gick bra..
tack alla som kom..

Här kommer bilder på vårt lilla hem och på lite partyprinsar.. :-) hihihihi


För vår lilla tjej går allt så fort nu.. 17/8 fick hon första tanden och den 22/8 kände vi tand nr 2.. :-)
Hon tar sig runt överallt och ställer sig mot allt.. hon stoppar allt i munnen med.. i morgon e det dax för bvc igen med henne.. får se hur mycket hon växt..

Kram kram

Tiden rullar på som bara den!!!

Jag som tänkte jag skulle skriva ofta och mycket nu.. men har varit så mycket.. och tiden blir så knappt..
I fredags åkte vi till c och w.. var jätte trevligt.. s tyckte jag kunde stanna då w åkte till jobbet så jag och c hade vinkväll.. mycket trevligt..
Sen kom l i fredags och var här till sön.. gick helt ok..
Jag kokade saft i lör och gjorde äppelmos.. kände mig så duktig.. :-)
I går höll vi på med en massa fixande här hemma.. kändes riktigt bra.. e stolt över så händiga killar i fam jag har.. R och s fixade hyllor i ett av skafferierna.. så nu fick vi in en massa..

Vår kamera har försvunnit.. så surt.. så i dag eller i morgon blir det att åka och köpa en ny..
E så ledsamt..
A börjar få lite kläm på krypandet.. men inte fullt ut än.. men det kommer.. inga tänder än.. :-)
W snackar som bara den och e en riktig liten pappegoja.. e rätt kul ofta men i bland blir det lite jobbigt..
R och o börjar skolan nästa vecka.. och i lördags var de på kalas hos en av de blivande klasskompisarna.. :-) de hade så kul..

i dag ska vi fira w som fyllde i fredags.. har hittat jätte bra present hoppas jag att hon tycker med..
Håller på att planera en överasknings fest til stefan.. riktigt kul han har ju ingen aning..
På söndag så blir han hela 25 år.. min lilla älskling..

Ska försöka hinna med lite vardagligt nu..
Kram på er alla


RSS 2.0