Fyrishov och mys..

Här har det varit full rulle i veckan.. har därför inte hunnit skriva..
I tis var det ÖF.. Åsa och rasmus kom dit och mötte oss.. var jätte trevligt.. 
I onsdags så var jag och boel på thuns, vi mötte kajsa och katarina där.. det var jätte trevligt.. hittade nya kola bodysar till willis.. en där det stod på * sover inte jag sover ingen* och en där det stod här e det jag som bestämmer.. :-) de var ur söta.. :-)  Det blev lite fler kläder med.. strumpor till grabbsarna och så..
sen tog vi en tripp förbi gården så att willis skulle få träffa farmor. det gick väl hyfsat hon fick prata lite med farmor tills G vaknade, då hamnade hon direkt hos farmor så då fick inte willis prata mer.. Tråkigt att de har så dålig kontakt med willis.. Men blir ju lätt så... Vi hälsade på gammel farmor med hon var så glad att få träffa willis hennes vecka var gjord.. :-) När jag kom hem så hade Mitt hjärta hade fixat på övervåningen och satt upp darttavlan.. han e så underbar.. gud va jag älskar han....
I tors så var åsa gullig och drog med mig till centrum, där vi mötte daniel.. Han fyllde år så vi grattade och fikade med han.. :-)  Jag messade katia på morgonen med hon fyllde år med då.. :-) Jag och stefan tog en prommis på kvällen.. var jätte mysigt..
I dag har vi varit på fyrishov, där mötte vi tess och matte.. :-) var ur trevligt.. Vi pratade en massa.. jag och tess tävlade lite i vatten ruchbanan.. :-)  Vi lånade grabbarna från rille. och lämnade de för en stund sen..
I kväll ska vi fira eas så vi ska upp till elli och eas.. ska bli så mysigt..  får se vad han tycker om presenten.. :-) så vi ska tillbaka till uppsala trakten.. :-)
vi sover ev kvar hos farmor och farfar...
stefan ska hjälpa farfar snart med att lasta av ett hölass.. sen åker vi..

Ett Jätte grattis Julia på födelsedagen i dag.. Världens bästa gudmor.. :-)

Ska tydligen ta ca en vecka till innan sladden kommer till datorn och vi kan lägga upp bilder på lilla tjejen och grabbarna..
e så less på denna dator nu..

Må så gott så höres vi snart igen...
Kram kram

Lite om början av veckan!!

I går så var vi nere på öf och mötte jannica där.. det var trevligt..
stefan åkte över till rille och hjälpte honom med att fixa ett uttag så han kunde koppla in tvättmaskinen...
vi monterade i hop alla sakare vi köpt.. :-)

I dag har jag med varit på ÖF och grabbarna har varit med.. de tyckte det var jätte kul.. de lekte med två pappor som hade kommit dit med deras barn.. :-)  Åsa mötte oss där med rasmus innan.. willis fick ett så sött mess av rasmus.. :-) vilken liten gobit han e.. Maria och boel kunde inte komma med kidsen.. :-( men e så i bland..
Stefan åkte och lämnade jossan till sofie och robbin.. hon ska vara där resten av veckan.. :-)
Rille ska komma förbi här efter jobbet och hjälpa stefan att bära ned 2 skåp och 2 sängar grabbarnas gammla och bära upp en bokhylla.. :-) kommer bli så kanon när allt blir klart.. :-)
jag ska ta och fixa med alla grabbarnas kläder straxt och möblera om i deras rum och resten av övervåningen.. :-)

I morgon ska vi åka till thuns.. ska bli kul.. boel och charlie ska med :-)
Willis kanske får träffa farmor då.. får se om hon har tid att träffa lilla tjejen..
Lite synd att de har så dålig kontakt.. men samtidigt svårt att göra något åt saken..

Må så gott alla så ska jag börja fixa här hemma.. :-)
hoppas jag kan lägga upp bilder snart att sladden kommer dvs.. e snart 2 veckor sen..
Kram kram

Lite smått om helgen och en Lugn söndag!!

I går så kom Min farbror med familj över på lite middag.. :-) var jätte trevligt.. blev helt lagom.. Grabbarna och micke hade så kul.. de lekte hela tiden.. vi såg de bara vid middagen och sen var de som bortblåsta.. :-)

I dag så har det varit lite full rulle och lugnt andra sidan.. :-)
JAg och stefan och willis åkte till ikea medans grabbarna och hundarna var hemma.. för oss gick det fort och blev dyrt.. ;-) vi viste direkt vad vi skulle ha så därför gick det undan.. Vi köpte skrivbord till grabbarna och byråer malm med 6 lådor, stolar, papperskorgar, elfabackar till willis rum, lampa till vardagsrummet uppe, lådor till deras hyllor och skrivbordslampor till grabbarna m.m så det blev mycket totalt 37 varor.. :-)  men det kommer bli så kanon.. vet att grabbarna kommer bli så stolta.. :-)
Vi åkte även förbi willys och handlade.. Mats och julia och sigge kom förbi på kvällen och åt middag.. ellis resept på kycklig fahitas.. så gott.. hon e ju en pärla på att laga och jag kunde lite faktiskt.. :-)  pratade med boel och vi planerade att ev åka till thuns på onsdag..

I morgon kommer Adelia och ska leka med grabbarna.. de längtar så mycket till det.. hon ringde och pratade med båda.. så sött.. Vi ska med plocka i hop alla grabbarnas saker som vi köpt till de.. :-) kommer bli så kanon.. :-)

Veckan kommer gå fort mycket att göra hela veckan få se hur mycket jag kommer att hinna skriva i veckan..
men tis e det planerat att gå till ÖF med maria, boel skulle ev dit med.. :-)
ons thuns  och grabbarna åker till rille
Fre bada i uppsala och ev till eas och elli på kvällen.( hoppas hoppas).. men jag skriver när jag hinner.. kanske blir ändringar..
Hoppas få sladden i veckan med....

Kram på er alla.. :-)

Lite klyven!!

I går var det en ur kul dag med.. :-) jag åkte och mötte boel i centrum . vi åt och bara umgicks.. barnen trivs så kanon med varandra.. e så kul.. Carlie e en sån sötnos.. :-)

När jag kom hem hade stefan fixat hemma efter att han sovit klart.. åkte i väg så han hade möjligheten att sova..
På kvällen gick han och la sig ett slag med willis medan jag fick besök av boel och charlie.. både robban och stefan ska jobba natt.. stefan gnetade dock.. :-)  de sökte massa jobb till i dag med men jag vet inte om han tog det eller ej..
Vi tänkte annars våldgästa elli och eas i dag.. vet inte om eas ska ut och festa bara.. 
Vi tänkte sova på gården och boel och robban skulle komma upp så charlie fick träffa djuren.. tror han skulle tycka det var kul.. Men vi vet inte riktigt hur vi gör än.. mixade känslor från oss alla.. stefan var lite att han tyckte vi skulle vara hemma om vi inte ska till eas och elli och det köper jag.. i sådant fall hittar vi på något kul med boel och robban här i trakterna.. 

Stefan jobbar morgon nästa vecka ska bli skönt.. vi har grabbarna tills på onsdag.. rille jobbar och han tyckte de skulle slippa hoppande mellan oss.. förstår han.. 
Jossan kommer i dag med.. och hon åker till sofie på tisdag.. :-) Vi kollade med rille om vi kanske kunde låna killarna på fredag och åka till fyrishov med de.. skulle vara så kul.. :-) 

Jag hade handlat lite kläder i centrum till mig inför resan.. :-) stefan hade strängt förbjudit mig att köpa något till någon annan än till mig.. men jag köpte boxer och en tröja var och strumpor till grabbarna.. det tyckte han var bra.. de har vuxit ur det mesta..  Men jag höll mig ang willis och honom.. 
Willis börjar bli bättre, aptiten e mycket bättre och hon e sitt vanliga glada jag. och e så nöjd återigen. 

Väntar nu på att hjärtat ska komma hem han började 23.34 i går och slutade 7.24 i morse.. Skönt att han fick gnet då kan han slappna av och strunta att gneta något mer denna månad.. 

Vår nya sladd till datorn ska komma nästa vecka trodde de.. så irri.. men bara längtar att jag kan lägga upp de nya bilderna snart.. 

Elli har tänkt på dig i går.. hoppas att det blev bra.. du vet vad jag tänker på.. :-)

Ha en mysig helg alla.
Kram kram
 

Äntligen lite ljus!!

I dag har varit en helt underbar dag.. :-)
Stefan och jag tog en promenad med camilla och vovvarna.. var jätte mysigt..
Sen kom våra kära vänner över.. så vi har saknat de.. vi pratade och åt en god middag och sen tog jag och elli en promenad med sika till affären och handlade.. och pratade om allt som vanligt.. e så skönt att vi tänker och tycker så lika om allt.. :-)  tog lite bilder som med kommer upp när sladden kommit..
Stefan ringde de i dag och sladden skulle komma tidigast om en vecka.. suck.. men men så e det väl..
Vi ska kanske träffa eas och elli i helgen med.. skulle vara så kul..
Willis har ätit mycket bättre i dag dock sovit lite sämre.. men det gör inget.. hon e lite kinkig än.. men tror hon tycker tänderna e lite jobbiga..
Ska ta och passa på att sova nu.. stefan jobbar natt i natt så jag har lillan själv..
ville bara kika in och berätta om dagen.. e bara så glad i dag.. :-) Tack elli och eas för dagen!!! :-)

Må så gott så höres vi snart..
Kram kram

Bvc och suck!!!

Ja då har jag varit nere på bvc i dag..  Och willis har gått ned i vikt.. hon väger nu 7885g och e 73 cm.. Hon vägde ju 8130 förra gången och var 72,5cm.. e så ledsamt för henne.. hon åt bra med välling när vi kom hem.. och det var skönt hela140ml.. :-)
DE tror att hon fått en tarm bakterie.. så jag ska ge henne sempers magdroppar det ska kunna återställa hennes tarm flora.. hoppas det hjälper.. tror hon e less på detta lösa bajs nu.. det e nästan som diaree hela tiden..
Vårt lilla hjärta... skulle träffat boel och charlie i dag men vi bokade av det då han e lite snorig och hostig så hon inte åker på något mer.. hon har inget som smittar men det e tungt för henne.. hon får ju dessa tänder samtidigt..
om detta inte går över ska vi även kolla urinvägsinfektion om det kan vara något sånt...

hoppas nu att ni alla får en mysig dag..
Vad många inlägg det blev i dag för min del.. men var tvungen att skriva av mig lite..
Kram kram

kolla in denna blogg!!

http://alskadehjartegryn.blogspot.com/2009/02/tavling-10000-besokare.html

helt underbara kläder hon gör.. kika desutom in på tävlingen hon har nu.. :-)

Vår tröttis!!

Vår lilla juvel e så trött.. vet inte om det e för febern hon haft än.. e jobbigt för hon e lite mer mammig än innan med..
I går var jag på öppnaförskolan på morgonen.. sen vid 11 ringde katia och undrade om jag kunde hämta linnea, hon hade ont i huvudet.. så jag gjorde det..
vid 15 tiden kom både katia och stefan hem.. stefan gick och hämtade killarna. då willis åter igen somnat hos mig.. hon sov mestadels av dagen i går med.. tror dessa tänder gör det jobbigt för lillan just nu..
Hoppas hon blir bättre snart.. stefan tog ut grabbarna på baksidan som e full av is och åkte skridskor.. de hade jätte kul.. kommer upp bilder på det sen med.. stefan fotade de lite.. :-)
Jag åkte på bandy på kvällen.. var jätte skönt att röra på mig lite.. e dock lite slut i kroppen i dag.. :-)
Wennie ringde med och vi kommer nog inte träffa de i helgen.. *snyft* men jag förstår de och de gör helt rätt.. älskar dig gumman..
På trorsdag i morgon dvs då ska vi träffa eas och elli.. ska bli så kul.. :-) saknar de så.. e härligt att stefan har kvar eas som en så nära vän. när han tappat andra..
Wille saknar vi grymt mycket med.. jag blev lite orolig när det brann i australien men wille messade och berättade att han mådde bra.. :-) vilken häftig resa han gör.. hade med gjort en sån om jag inte skaffat barn och sånt tidigt.. e ju ur häftigt..
Sladden har än inte kommit ur störande.. men stefan ska ringa i dag så vi får se..
E så kul att höra från nära hur underbara de tycker willis e.. i går ringde det en till stefan och berättade att vi hade det vackraste barnet h*n sett.. e så mysigt. H*n ville träffa willis snart.. har andra barn nära men willis gillade h*n skarpt och bättre.. :-)
Jag bjöd över anneli och arne hit med men verkar svårt för de att komma.. så får se när vi kan träffa de.. e en månad sen de träffade willis nu.. men så e det.. de har ju o andra sidan gabriella nu nära.. så det kommer nog lite före.. blir nog så..
I dag kommer boel och charlie över hit.. och jag ska ta en tripp ned till bvc med.. :-) hoppas hon ökat trotts hon inte äter nu...
i kväll e det dart igen.. :-) ska bli kul.. hemma match..
Har även bestämmt med maria att på tisdag ska vi ta prommis och gå på ÖF tillsammans.. ska bli så kul.. Jossan kommer på fredag med.. pappa och katia åker bort..

må så gott alla så höres vi snart..
Kram kram

Öppna förskolan..

I dag så har vi varit nere på öppna förskolan med rasmus och åsa.. var jätte trevligt.. så kul att se hur mycket ralle har växt.. :-) Så snäll han e med.. tog massa bilder.. som kommer upp så fort vi fått sladden så vi kan ladda upp de.. :-)
Har gjort fotavtryck på alla i familjen åström.. :-) så häftigt.. ska göra en bricka utav det... tog med mig papper från förskolan.. ska även göra underlägg med barnens hand och fotavtryck.. :-) 
Efter att vi sjungit i dag på ÖF så tvärsommnade lillan.. skulle gått och vägt och mätt henne.. men hon var så slut... hon låg bara på golvet och sov.. ralle somnade med en power nap.  
I morse fixade jag och la in lillans tvätt.. vad mycket kläder hon har... :-) men hon växer ju ur allt helatiden..
Stefan ska göra paj i dag, ska bli så gott.. mitt hjärta som både kan fixa hemma och laga mat.. vilken karl man har.. :-) jag e grymt lycklig lottad..

Stefan har fått bytt tur i morgon så jag kommer att kunna gå på bandyn.. :-) så kul var så länge sen nu..
Onsdag e det dart som vanligt.. hoppas det går bra.. katia e den som e borta..

Hoppas vi kan träffa elli och eas något i veckan, stefan ska kolla.. saknar de så..
i helgen får vi träffa wennie och christopher igen.. :-) vi ska passa hannes så de kan fira sin 4 års dag som förlovade.. C när ska du ta din underbara sambo till fru!! ;-)

Må så gott alla, Hoppas vi får kabeln snart så jag kan ladda upp bilder..
Kram kram

Doktor besök

Alla hjärtans dag blev inte riktigt som planerna. Willis feber blev bara högre och högre så tillslut ringde jag sjukvårdsupplysningen och de sa till mig att åka till chormotagningen i täby centrum.. så jag ringde dit och fick komma dit..
Eftersom hon bara låg på mig och sov så kunde jag inte laga middag så stefan hade köpt det.. och vi han äta lite innan vi åkte..
Willis ville inte äta eller dricka och sen hade hon rut 39 graders feber.. när vi kom dit så sa hon direkt att vi skulle försöka få i henne mer vätska.. annars verkade allt bra.. hon hade fin hals och öron.. hålla koll på så hon inte får urinvägsinfektion med..
När vi kom hem var hon vaken en timma ca sen somnade hon.. och kl 4 gick stefan in till henne då sov hon än men hade bajsat och det hade kommit på madrassen och täcke och så.. så han fixade och satte på en maskin innan han gick till jobbet.. och gav henne en alvedon och hon fick komma in till oss.. hon drack då 140ml.. :-) så skönt.. och sen somnade hon.. vaknade vid 9 och var hungrig igen.. då drack hon 120 ml.. så i dag har hon redan drukigt mer än vad hon gjorde i går.. :-) det e grymt possitivt.. i dag e hon tillbaka till sitt glada jag.. I går var hon inte ledsen men trött.. hon var bara vaken 6 tim på hela dagen och då vaknade hon 7 på morgonen och la sig 22.. Men två timmar på morgonen orkade hon sen var det mellan 30 min till 60 min hon orkade vara vaken..

Folk har frågat om hon alltid e så glad som hon e på bilder.. och hon e det.. sällan vi ser henne ledsen.. det e om hon slagit sig.. hon e en glad tjej som pratar mycket.. tror hon njuter så av livet..
om alla barn var som henne så hade jag skaffat hur många som hellst.. men alla e ju inte så...
men vi e så lyckligt lottade att vi har henne.. jag e med lyckligt lottad för de underbara killarna jag har med.. de e så duktiga och stora..
De kommer hem i dag ska bli så mysigt.. jag har saknat de så grymt mycket.. ska bli mysigt att bara vara med de..

Har desutom tvättat upp all tvätt nu senaste dagarna så i stället för att ha lite i tvättkorgen så e det tomt.. :-) skönt när det händer sånna olyckor som i kväll när man måste tvätta direkt.. :-)
Hoppas vi får den nya kabeln i morgon med.. :-) till datorn..

Sika har sovit hos pappa och katia i natt har varit så skönt och det har underlättat så.. stefan ska ringa dit när han slutar och kolla när han ska hämta henne.. Tack Pappa och Katia..

Nu ska jag ta och njuta lite innan lillan vaknar igen..
Kram på er alla..

Alla hjärtans dag!!!

I dag e det alla hjärtans dag... Skriver lite snabbt bara dåå vi upptäckte i torsdags att hunden bitit av kaleln till laddningen.. så jag skriver från den gammla och den kan hänga sig när som.. och segar sig totalt..
I dag har jag tänk att överaska stefan med middag levandeljus  och så.. håller på att göra ett alla hjärtansdag kort till han.. och har även köpt en snygg tröja till han.. :-)

I torsdags var jag på ett lekland med willis.. var ur mysigt.. kajsa drog med mig dit.. kommer lägga upp bilder när jag har andra datorn sen.. denna funkar det inte med..  kastade även på kvällen med trean.. klev 2 set i dubbel ena från 89 med 19, 20 rödbulle och den andra trippel 14 och topp.. :-) så grymt kul...

I går var jag och handlade och mötte boel i centrum och lunchade med henne.. passade linnea på kvällen...

Willis fick feber i natt, och har än det.. så ska ta hand om henne nu.. lite kortfattat i allafall.. :-)

Ha en underbar alla hjärtans dag på er alla..
Puss och kram


Lite om veckan!!


I måndags så var Jag hemma med stefan på förmiddagen sen gick jag till öppna förskolan för att möta upp Jannica och Boel med kidsen.. Var jätte mysigt.. var så många barn där och många var födda i maj som willis.. :-)
Jannica följde med hem, så v åt tillsammans och barnen fick leka.. och vi bara satt och pratade.. var riktigt mysigt..
Rille fyllde år så jag hade fixat ett paket från grabbarna till han..



I tisdags så har vi fixat och donat hemma.. vi tog bort dörrarna till tvättstugan och satte upp tråd drapperi i stället.. :-) blev kanon bra.. och stefan istallerade torktummlaren med.. och satte upp ett skynke för varmvatten beredaren med.. blev kanon bra.. :-) en sån händig karl jag har.. :-) Jag var hos optikern och stefan med.. så jag har beslutat att skaffa glasögon för att underlätta lite.. jag var tydligen lite asmatisk tror jag det hette.. hade 0.25 och 0.75 på ögonen.. men än så pass bra syn att jag inte behöver glasögon.. men vill slippa min huvudvärk jag har jämt.. stefan var så gullig så när vi hade varit där så hade han beställt klipptid hos ash.. jag har klagat en månad tror jag på att jag behövde klippa mig.. så han tog iniativet och fixade det.. han e så söt..  stefan jobbade natt  så jag sov själv till 2 då willis vaknade och fick komma och sova brevid mig.. :-) 

I dag onsdag har jag varit på morgonen på öppnaförskolan. willis tycker nog det e mysigt med alla barnen..  sen har jag tvättat och satt på torktummlaren.. :-) e så härligt.. 
i kväll e det dart igen.. ska bli spännande.. jag halkade i går när jag var ute med katia och fick ont i kast armen..  men hoppas det fungerar.. 
Stefan ska åka till hagby med allt skräp från paketen som tvätt och torktummlaren kom med och även med den gamla tvättmaskinen.. ska bli skönt..  

Har funderat både i går och i dag vilken tur jag har som har två helt otroliga vänner som står mig så nära.. e så glad att ni ska med på resan.. Elli du e jämt så glad och go.. du sprider en sån värme.. e helt otroligt.. och vi kan prata om allt.. Wennie du e med helt otrolig.. blir så glad att höra från dig.. Det e så synd att ni båda bor en bit bort.. önskar att ni bodde här. Fast ni hade nog tyckt jag var pesten då.. :-) hade väl ringt er jämt och velat ses jätte ofta.. :-)
Älskar er tjejer!!!



Anna ville att jag skulle berätta om förlovningen.. jag och stefan förlovade oss i sep 07 i spanien på en terass med levande ljus och så var jätte mysigt.. hade inte bara skrivit in det i Fb.. :-)  

Ska ta min lilla skrota som nyss vaknat..
Puss  och kram


En helt underbar helg!!

I fredags åkte vi till alunda. På vägen dit tittade vi in hos M-L och B-mark och tittade på lilla gabriella..
Vi tyckte nog hon e mest lik b-mark än.. men får se hur det ändrar sig.. vi hade med oss lite fikabröd. b-marks syster var där med...
Sen begav vi oss till våra älskade vänner Elli och Eas.. :-) så kul att träffa de.. Elli hade lagat en helt underbar rätt kyckling fahitas tror jag den hette.. helt grym maträtt.. e så häftigt att åka dit och elli har lagat för hon e grym på det.. Vi bara njöt.. :-)
sen tog jag och elli en promenad med sika.. det var jätte mysigt.. snön ligger än kvar där.. om man jämför med här..
Vi gick och pratade om allt mellan himmel och jord.. e så mysigt att prata med henne.. att vi e så lika det e så grymt kul..
E så glad att ha dig som vänn elli.. :-)
När vi kom in satt grabbarna ( alla fyra) och willis och spelade Baja.. ( bilspel) stefan slog eas straxt efter att vi kom in.. men det var nog bara tur.. hihih..
elli hade gjort fruktsallad till efterrätt som vi åt.. ur mysigt.. sen fick grabbarna spela x box och vi spelade kort.. :-)  och bara satt och pratade.. var så mysigt.. tillslut somnade alla barnen..
Vi åkte hem vid halv 3.. :-) och i bilen så satt vi och pratade om vilka underbara barn vi har.. de finner sig i allt och sköter sig jämt.. :-)  Vi var hemma vid halv 4 jag fick köra hela sträckan eftersom eas och stefan tagit några öl :-) ( rätt många blev det) hihihi..

På lördagen fick jag sova och stefan tog lillan som vaknade kl 7..
jag tog grabbarna till kalaset de skulle på.. izabelas bowlingkalas.. :-) jag gick till centrum under tiden och köpte present till rille som fyller år i morgon. och handlade lite hårspännen till lillan och lite kläder.. Träffade agnes mamma och pappa där.. handlade lite fikabröd med..
Sen åkte jag och hämtade grabbarna och wille som skulle följa med hem och leka.. de hade haft kanon kul, hade tre ur goa grabbar som pratade konstant hela vägen hem..
När vi kom hem hade boel, robban och charlie kommit.. vi skulle fika lite..vi pratade massa goa minnen.
sen lite spontant så stannade de kvar och vi åt middag tillsammans.. det var ur mysigt.. och så trevligt.. måste göras om.. :-) Charlie e en sån sötnos..
Jag och stefan tittade på wallander sen på kvällen..

I dag har jag och grabbarna och mormor ( min mamma)  varit på bio och tittat på Bolt. den var urbra.. :-) var trevligt..
vi gick på kvällen hem till pappa och katia som bjöd på middag.. Grillat så gott..
barnen lekte en massa..

så allt som allt så har vår helg varit helt kanon.. :-)
Här kommer lite bilder från helgen..
Kram kram
Goa och söta elliDet otroligt söta värdparet..Mitt hjärta och vår goa tjej

Dagisplats och annat kul!!

Jippi i dag fick jag ett mail att willis hade kommit in på margretelunds förskola.. :-) så kul. det var där grabbarna gick.. så nu e det bara att se om det blir samma avdelning eller en annan.. vi hoppas på samma.. gillade fröknarna så mycket där.. :-)  Hon ska börja 1 aug i år.. :-)  e så skönt att ha det klart redan nu.. så nu ska jag i dagarna ta tag i och ringa jobbet och göra trin och så.. kan man ju börja jobba lite extra.. :-)

I dag ska vi åka och träffa eas och elli.. ska bli så kul.. har saknat de så.. speciellt elli..  tror sika kommer att vara utomsig hemma hos de.. :-)

I morgon ska jag ta en fika med boel och charlie.. :-) ska bli så kul att se de..
Grabbarna ska på izas kalas.. :-) bowla.. de tyckte johans kalas när de bowlade med var ur kul...
De ska ta med sig wille hem sen.. så kul för de.. :-)

Jag har även plockat fram lite nya leksaker till henne som hon fått av katia och pappa.. hon gillar de mycket..
Hon busar med hunden hela tiden och nu börjar hon jaga den med.. :-) stackars sika snart får hon jobbigt när hon kryper fort.. än kryper hon bara några steg och sen drar hon sig fram.. när hon uppträcker att krypandet går långsammare.. :-)

Ska ta och mysa med lillan nu.. :-)
Kram kram

Willis testar att stå på knä mot bordet.. hon börjar kunna detta riktigt bra nu.. Tog bilden i går kväll.. :-)


Hon leker lite med ratten och gasar lite.. tycker det e så kul.. bilden e tagen i morse..


Så här ligger hon och sika ofta.. sika leker över henne.. i bland rar även willis i leksakerna..



Mycket samtidigt!!

I tisdags så upptäckte vi med att vår tvåttmaskin började bli ledsen.. så vi åkte i vag en snabbis och köpte en ny och en torktummlare.. :-) så skönt det ska bli..Vi skickade ut vårt torkskåp i samma veva.. Torktummlaren kommer i morgon eller måndag men tvättmaskinen tog vi hem.. :-)  här e en bild på den.. lähher upp på båda sen tillsammans.. :-)


I går pratade jag med Elli och vi ska träffa de på fredag.. så kul det ska bli.. saknar henne så.. :-) Vi har desutom beställt en resa den 19-20 april och då ska vi bjuda med våra närmaste vänner.. :-) ska bli så kul..
 Jag messade M-L i går och sa att hon fick gärna ringa och berätta hur det går och så när hon har tid någon dag.. och hon hörde av sig samma dag.. :-) allt hade gått bra.. :-) hon sa att vi gärna fick komma förbi när vi åker upp till gården..
vi tänkte det att eftersom vi åker till elli och eas kan vi ta en sväng förbi.. så får vi se om vi sover på gården på natten eller åker hem.. killarna ska ju på kalas på lördagen kl 12..
Messade åsa med, rasmus hade fått RS viruset.. tänker på de.. hoppas han kryar på sig snart.. kram till er alla..

I går var det även dax för dart.. det e första matchen på länge som har känts ok.. Första set kastade jag som jag gjort förr.. då klev jag på 21 pil.. :-) sen blev jag lite förvånad så då blev det tb.. och sen en 31 pil i sisat.. då hittade jag tillbaka lite.. så jag vann singeln och dubbeln så kastade jag bra med poäng. jag fick kasta med katia och det var kul.. :-)
hela laget vann med 5-1.. :-)
stefan hade haft en lite kinkig tjej hemma men här kommer några bilder från far och dotter kvällen.. grabbarna sköte sig som alltid.. stefan hade dock velat spela lite med de.. men hon var tok för grinig för det..


Ska åka till centrum i dag och kolla efter present till kalaset på lördag..
Och en bild på henne från i morse!! :-) plockade fram lite nya leksaker efter detta..


puss och kram på er alla..

Det går undan!!

Gud var vår lilla snorpa börjar bli stor.. :-)
Hon kryper lite. Var och köpte en mugg till henne och hon förstod direkt hur hon skulle göra.. :-) vår lilla snorpa..
Några fina bilder på henne..


Killarna blev jätte dåliga i dag så jag har varit i arninge och köpt massa rengöringsmedel. vad sånt kostar pengar.. :-(
De hade spytt i deras nya sängar så nu har jag total städat de..
De försökte mörka det och inte berätta något.. de skulle ha hannes och wille hem från skolan och hade sett fram i mot det så mycket.. Robin spydde i frukostbordet det var så stefan märkte det.. Stefan var ledig i dag så han tog det grova och sen fick jag fixa det lilla... mina skruttar...

Robin var hos tandläkaren i går.. inga hål.. :-) så nu ska han tillbaka om 2 år..
Han fick följa med till bvc då med.. willis hade gått upp 200g.. nu 8130g och 72.5cm.. Pratade med mia om att hon ätit så dåligt men kan ju vara att hon haft samma huvudvärk som jag haft eller så e det tänderna.. hoppas aptiten kommer tillbaka snart..

Blir att vila här i dag.. hoppas att alla blir bra.. jag har ju dart i morgon.. bandyn i dag skippar jag.. vill ju inte smitta någon.. och torsdag e det dietisten på bvc...
M-L messade och tackade för paketet i dag och berättade att lilla tjejen ska heta Gabriella.. stefan blev chockad när jag kom hem och berättade det.. han mins namnen de pratat om.. mycket fint namn.. :-)

Grattis Åsa som fyller år i dag.. Hoppas rasmus blir bättre du vet att jag tänker på er.. Masssa pussar och kramar på er..

Vi kanske kan träffa eas och elli i helgen hoppas så.. :-) saknar de... ska även så bolt med grabbarna om de e bättre med mamma.. :-)
Puss och kram på er alla..


Utflyckt med klassen och lite annat skoj!!

I dag har vi varit och åkt skriskor på vallentuna sjön. fast vi bara åkte ned vid nygård.. var inte riktigt lika många från klassen denna gång men det var jätte trevligt.. så rille kom förbi med grabbarna och hjälpte oss med sika.. :-)
Lite bilder på grabbarna på isen..



DEt händer mycket med willa med.. Hon kröp sina första krypsteg i går.. :-) så kul så hon tar två tre stycken sen tycker hon det går fortare att dra sig fram.. :-) så kul att se.. vilket tempo..  så snart kryper hon omkring här hemma.. :-)
En bild på henne på alla fyra.. :-) hon klär än i grabbarnas kläder..hon har ju så tjejigt ansikte.. :-)


RSS 2.0