En dag med olika känslor!!

Jag har blivit kanon dålig.. därför skriver jag bara kort.. känner mig så matt och har ont i kroppen.. visserligen vet jag inte om det har med att göra att jag har röda damen på besök men kan vara så... men hoppas jag blir bättre snart..

I dag e det fred den 29 jan.. I dag förknippar jag både med gott och ont.. I dag för 17 år sen ( 1993) omkom en kär klasskambrat.. minns henne så väl än på fotbollsplanen fast det var så många år sen.. jag har försökt åka till graven just den 29 jan varje år.. men vissa år har jag inte hunnit med det men det har alltid varit ett mål..

I dag fyller en Gammal klasskompis 30 år.. :-) hon och jag har gått i samma klass from 6 års till 9 an.. :-)
Ett jätte Grattis J på 30 års dagen!!!

Sen fyller även lilla G 1 år Ett jätte grattis till henne.. :-) hon blev jätte glad för presenten.. men det kommer ett litet till antingen när vi kommer upp nästa gång eller på posten..
Tänk G att det var ett år sen du kom till mamma och pappa.. vad tiden har gått fort..



Kram kram

Vår måndag!! :-)

I måndags skulle vi ha åkt till uppsala och träffat w,t och h.. men w var än dålig så det blev inget..
Men jag och Å träffades ändå.. och då tog vi med gubbarna.. :-) vi åkte till leklandet i bromma.
Och Barnen tyckte det var så kul.. så kom K och T dit.. och lekte med oss.. det var jätte mysigt..
Tror alla barnen gillade det mycket.. T och w har börjat leka så bra tillsammans snart kommer R att haka på tjejerna.. :-) han försökte lite då och då.. skrutten.. Kommer lite bilder nedanför från dagen.. :-)
E så glad att det blev en så bra dag tillslut.. :-) efter att vi hämtat grabbarna så åkte vi till centrum och klippte oss hela bunten... blev kanon bra.. bara de två minsta som slapp..
Tuva ska åka rutchkanan

I går blev A 2 mån.. tänk vad tiden har gått fort.. här kommer en 2 mån bild!! :-)
 


Ska ta och duscha lite nu medans a sover.. hjärtat har presis lagt sig en stund..
Å e så glad att ha dig gumman.. blir så glad varje gång det piper till i mobilen och ett mess har kommit.. :-) 
Tack för att du finns gumman..  
Kram på er alla!!

Lycklig och Stolt!!

Jag e så otroligt lycklig och stolt över mina fyra helt underbara ungar.. Ni e de bästa barn en mamma kan ha.. :-) så tycker nog alla om sina barn.. men jag menar det verkligen. I dag har vi varit på läkarundersökning med A.. hon e mest lik sin mamma. hon e kortare än W i samma ålder och väger mindre..
Vår lilla tjej.. Vi kan än ha storlek 56.. :-) och hon e ju 2 mån i dag.. :-) w hade 62/68 vid 2 mån hon var 62cm lång då.. a var bar 58,5cm.. :-) vår pluttis.. :-)

Grabbarna gjorde sina läxor så duktigt i dag.. de satt och fixade med det medan jag gjorde mat och eldade lite..
W bara var en go tjej som alltid.. W saknade pappa lite så hon fick somna i soffan med mig och under hela tiden så sov a så snällt.. R och O gick och la sig utan någon diskution.. O hade lite ont i magen bara.. hoppas det inte är något allvarligt..

Mormor K tog hand om alla barnen medans jag var på bvc.. det gick så bra och barnen gillade det så mycket..
Sitter nu och väntar på att mannen ska komma hem från jobbet.. tittar lite på en film som går på tv.. Tittade lite på hus med.. hittade två gårdar som hade fallt mig i smaken. riktigt fina..  om ni kikar in på de så förstår ni varför..
http://www.hemnet.se/beskrivning/530896?r=3  och
http://www.hemnet.se/beskrivning/523748?r=3

de hade det man vill ha speciellt den nybyggda.. men den äldre gillade jag med skarpt.. :-) men blir ingen gård än utan vi väntar.. får se när vi kanske väljer att flytta..

Nä ska ta och titta vidare lite nu på filmen och på hemnet.. :-)

Grattis vår lilla A på tvåmånadersdagen!!!

Puss och kram

Turbo!!

Allt har gått i turbo fart här hemma.. men nu e det lite lugnare.. men e mycket fart med fyra små hjärtan..
Vi har funderat på om vi skulle flytta.. .. Men nu har vårt beslut varit att vi stannar här just nu.. Både för barnens skull och vårt..
S har bildat mer och mer relationer med vänner här och han trivs så väl med jobbet.. Han e lycklig som har många vänner på olika ställen.. som han gillar så väl..
Jag har fått några väldigt nära vänner här nu. Å jag inser att jag verkligen väljer de vänner jag verkligen vill ha i min närvaro.. Och ni vet vilka ni e och jag kan bara säga jag Älskar er.. ni e overdeliga för mig.. :-) Och vad skulle jag göra utan er..

I går så hade vi besök av ett par som står oss väldigt nära.. var så mysigt.. vi åt god mat och pratade en massa och vi avslutade med wii.. :-) barnen lekte så tok mycket.. så mysigt för de.. love you!!!

Vi Har pratat mycket om min 30 års fest hur vi ska göra och så eller om man ska ta och fly fältet.. men vi har väl inte helt beslutat oss än..
Vi här även pratat om dopet.. Vi har valt två gudmödrar till vår lilla skrutta och vi e så nöjda med valet.. de kommer bli så kanon för de.. några som alltid kommer att finnas där för henne.. Vi e lika skeptiska än på att ta vänner trotts att vi har helt underbara vänner så det e släckt vi tagit.. :-) A kommer att få tre namn Alice Wilma Sofie. :-)

I morgon hoppas jag att jag kan träffa två av mina bästa vänner..En har blivit lite dålig.. den andra har ont i sin stackars rygg.. så jag hoppas att vi kommer att kunna ses.. jag behöver det.. :-) 
Å jag tänker på dig gumman din rygg måste bli bättre snart..

I dag ska vi åka till östhammar och hälsa på S farmor.. hon betyder så mycket för oss.. sen ska vi ta och träffa E lite hoppas vi med.. han e en av S närmsta vänner.. e helt underbar kille.. ska bli så kul.. jag ser han som en av mina vänner med..  

Jag måste nog vara en av de lyckligaste människorna på denna jord.. Jag älskar min familj så otroligt mycket.. jag har ett sånt lyckorus i hela kroppen!! Puss på er alla fem..

Nä ska ta och hjälpa R lite mer med läxoerna nu.. han hade ju en massa eftersom han varit hemma från skolan så mycket nu..

Puss och kram på er alla!!



Kaminen på plats!! Äntligen!!

Ja de började fixa med den i onsdags men det saknades en plåt.. så i tors när vi vaknade var det 17 grader inne.. så då tog vi och packade in oss i bilen och drog till gården och lite värme..
Jag var riktigt krasslig hade ont i halsen och så så s var hemma med mig..
W säger farmor nu.. så sött.. tror a smälte när hon sa det.. Vår lilla prinsessa..
Här kommer lite bilder från gården..




Så i morse så kom killarna och fixade med kaminen så nu e det bara en platta kvar som sotaren ska stå på kvar.. sen e det dax att elda i den.. längtar..
Vår lilla skrutta har blivit så stark i nacken med.. här kommer bilder på det..



Blandade bilder!!

Här kommer lite bilder på nära och kära..  de har varit på mobilen så jag har inte laggt ut de tidigare..

M och W på skinkcupen.. när vi var nere ett slag.. gillar denna bild mycket.. tänk vilka goa vänner man har.. :-) 
 

 

mina fyra godingar.. :-)




Mys ute i snön med Å och R.. :-)



Så här såg vår tvättmaskin ut näs stefan hade burit ut den.. helt otroligt hur det kan bli..



Bilder från gården.. när jag och B åkte upp med barnen.. B klarade sig in i lagårn denna gång.. sist vi var uppe var hon inte berädd på lukten tror jag.. :-) c gillade det mycket.. får göras igen.. :-)



Hela familjen M/S på besök.. :-) Blev god lunch och lite Wii.. :-)



Vi var på besök hemma hos familjen E/D.. Här e lite bilder från det.. DEn bilden när T e själv tycker jag hon påminner om barnens kusin G.. eller vad säger du M-L???
Det här med att bära två har man ju gjort innan.. fanns i ryggmärjen.. :-)
Blev även lite wii spel.. jag tog 7 striks i bowlingen.. tjoooo.. :-) sen ville inte gubbarna spela längre.. :-)



Lyckades göra inbakade flätor på w.. :-) vad långhårig hon börjar  bli..



Vår minsta lilla smilfink.. :-)




Kram på er alla!!

Brrrr 15 grader bara!!!

Ja nu var det ett tag sen jag skrev här inne..
det blir så lite tid nu när alla barnen varit hemma.. blir kanske enklare att skriva när w e åter på dagis..
Ja hur ska man sumrera veckan.. den har varit mysig.. riktigt mysig.. A börjar vara vaken mer och mer.. en riktigt go liten tjej e hon.. R har varit sjuk i veckan stackaren så  vi gick till husläkaren med han.. men de sa att det bara var virus.. stackars killen min.. W och S har med blivit dåliga.. sämre nu på slutet av veckan.. värst e nätterna för de båda speciellt för w..  Jag och O e de enda som varit fullt friska.. A har varit teppt i näsan..

I måndags åkte jag och B upp till gården med barnen.. vi hade pratat om att träffa s farmor och låta henne få träffa barnen.. jag tror hon uppskattade det mycket..
Sen har vi haft besök av Å, R och L.. det var så trevligt.. blev lite wii och bara mys dag..
Vi var en sväng till centrum med med Å och R det var jätte mysigt.. träffade en gammal klasskompis där och L.. det var jätte trevligt..
Helgen har annars varit lugn.. någon tripp till ikea har varit på schemat med.. Så nu har vi fått upp fina hyllor i sovrummet som vi satt ljushållare på.. så mysigt.. :-)
I går var vi i tierp och träffade hela familjen E/D var jätte mysigt.. var aldeles förlängesen vi sågs..
Vi får ta en träff här sen när kaminen kommit.. :-)

Vi har haft så kallt här -20 grader.. så tempraturen här inne har väl varit 15-19 grader.. så kallt..
Kommer bilder sen.. ska ta och ge lillan lite gogo nu.. :-)

Må så gott alla.
Kram kram

Mys med töserna..

Ja nu sitter jag själv hemma och tittar på harry potter.. .-)
S jobbar till halv tolv i natt..
Jag fick W att somna vid 20.. A somnade ett slag med vid halv åtta men nu e hon vaken igen..
I dag har vi fixat med all tvätt vi hade hemma och städat och fixat har jag gjort.. Hoppas s känner att jag fixat lite här hemma så han kan koppla av lite.
Sen hade jag och töserna myskväll..

Jag tycker det e helt otroligt hur snälla barn man kan få.. Jag e så lyckligt lottan.. ingen av de har haft problem med magen och a har kunnat ligga och bara filosofera i soffan.. utan att säga ett pip..
Jag e så lyckligt lottad.. vist har mina barn haft lite jobbigt med att finna ron till att somna men det har varit allt.. E så glad att jag har de alla fyra.. älskar de så väldigt mycket..



kram kram

*2010*

Ja nu e det ett nytt år.. Ni undrar säkert varför jag skriver i bloggen på nyårsafton..
Men jag e ensam hemma.. S började jobba kl 23.27 och slutar på morgonen.. så han satt nog på tåget och såg alla smälla smällare och fyverkerier..
Medans jag och tjejerna e själva.. mina stora killar e hos R saknar de så fruktansvärt mycket.. han har lovat att vi ska få ha de något men ser inte ut som om det kommer att bli av.. :-(
Ska straxt masa mig ned i sängen och försöka sova.. måste få min minsting att somna först.. hon e så pigg just nu.. w somnade vid 23.30 typ.. så hon missade smällarna..
Det har varit många filmer på tvn.. har nog varit min räddning i dag.. e rätt trist att vara själv.. men blir så när s jobbar.. Saknar han så mycket.. han kommer nog hem när vi andra sussar..

*Gott nytt år till er alla där ute*

Kram kram


Mina underbara barn.. gud vad jag älskar er alla.. stackars o hade munsår när bilden togs..

RSS 2.0