Ja då har julen passerat och snart e det nyår..

Då har vi passerat förbi jul.. vi var hemma hos mats på julafton.. det var helt suveränt..
den 20de firade vi med s morföräldrar och den 26 men hela släckten här uppe.. var mysig jul trotts allt..

nyåret ska firas hemma hos våra kära vänner w och c.. ska bli mysigt det med..

på söndag kommer det en till häst till stallet med som ska stanna en vecka..

ska ta och skriva lite bättre någon dag och lägga upp lite bilder.. men har haft väldigt mycket..

Ha ett kanon nyår allihoppa..

Kram kram

Hon går

Hon har tränat på att ta några steg en månad nu ca men nu går hon mycket bättre och fler steg.. :-) än enklare att krypa.. :-)
Nu börjar det närma sig jul och alla planer inför det laddas.. e skönt att det snart e nytt år för då finns det mycket att se fram i mot.. som en resa till solen.. :-) det längtar jag efter.. 
och massa som fyller jämt..

Ny tele kom förra veckan med en eriksson xperia x8.. kanon säger jag bara..
Alla julklappar börjar bli inhandlade.. helt kanon i min mening.. bara en sak till c kvar och sen alla föräldrar..

Förra veckan fick fam W en dotter med ett jätte grattis till tösabiten.. :-)

I dag var det öf och luciatåg.. mysigt..

Nä ta och vila lite till nu..
Kram på er alla

Tidigt!

I dag vaknade mina barn aldeles för tidigt i min mening.. halv 6 började de prata.. så jag e lite seg i dag.. samtidigt förvånansvärt pigg..

I går fick en gammal vän till mig barn en dotter, GRATTIS. hon har redan två söner så kul med en liten tjej med.. Jag hade ingen aning om att hon var gravid.. kom som en blixt från klar himmel.. E jätte glad ändå för hennes skull.. hoppas att hon orkar höra av sig snart och berätta allt.. :-)

I dag så e det uppträdande på vigmund med kören ska bli kul.. hoppas bara att min röst fungerar för det.. har ju legat dålig och jag låter nog än snuvig..

Mina stora älsklingar åkte till r i går.. och så man saknar de.. önskar att de vore hemma.. men man kan ju inte få allt som man vill..

I går planerade vi att dra ut och äta men blev inte riktigt så.. de andra gick ut här i byn i stället.. så vi stannade hemma och tog lite ost och vindruvvor och kött som min älskling ville ha.. det var det ända på hans önskelista.. :-) Julklapparna jag fixade till hela familjen hade kommit med.. handukar med allas namn på.. tyckte det kunde vara bra att ha.. speciellt eftersom vi ändå e en rätt stor familj.. Dock har jag önskat av min älskling en ny camera men inte en digital.. men det lär nog dröja önskade mig det i 30 års present med.. men men så e det..  
De ringde från phone house med och undrade om jag ville förnya mitt abonemang och få en telefon med.. och det ville jag.. så blir en xperia som kommer.. :-) så jag ska väl skaffa något tillägg så jag kan gå ut med den på internet.. pratade min älskling om..

Börjar få riktig mysig julstämmning här hemma.. med lite adventsljusstakar och så.. i morse gjorde jag apelsiner med nejlikor i som ska hängas upp.. doftar så juligt då.. :-) fixade med glassyr på peppakakor med för någon dag sen.. e så mysigt med julen när man gör lite pyssel.. :-)  
Ha en mysig dag..

Kram kram


Nu så

Nu har vi en glad ettåring.. tänk att tiden springer i väg så fort..
Blev firande hemma med oss på fredagen och hela tjocka släckten kom på lördagen.. så blev mycket firande.. och eftersom vi äter GI än så blev det en liten tårta till barnen bara.. :-)



Vår numera stora tjej.. :-)

Jag åkte på denna hemska förkylning som s hade förra veckan.. så jag har legat sängt.. så ingen dart blev det för mig.. :-(
Grabbarna har varit och tränat på deras lucia uppträdande med 4h den 10/12 i byggdegården här i tuna kl 19..
sen har de skolavslutning den 20/12 kl 18.30 börjar fackeltåget mot kyrkan.. häftigt.. tänkte berätta det för föräldrarna och så fall de ville se.. Så coolt..
Har haft funderingar på om man skulle öppna bloggen igen.. men vill inte att folk som inte ska ha något med mig att göra läser det..
fotade lite vinterbilder på hästarna med.. :-)



Kram kram

RSS 2.0