Sviken och åter sviken

I en relation måste man kunna lita på varandra.. men jag har insett att jag inte har en parter man kan lita på..
han sviker en hela tiden och alla andra betyder mer än vad jag gör.. och jag e så less på det..
Jag försöker ändra mig och bli en bättre partner och gå halva vägen.. men blir konstant sviken..
Jag orkar inte detta längre.. Jag tappar mer och mer känslor för han.. och han verkar inte fatta det.. det går inte in i huvudet på han..
Jag e så glad att jag har mina fyra barn.. för de e så underbara.. och så tålmodiga.. de kommer att få lära sig att man ska kunna hålla löften till sina käraste.. och inte göra som s gör.. S håller saker till alla andra förutom mig.. och jag kan inte förstå hur man kan gifta sig med någon men inte mena orden i kyrkan.. jag förstår inte det..

dagarna rullar på här med renoviringar som jag nu får göra det mesta själv.. har inte riktigt s hjälp med det.. e så less på det..

Jag e så less på att inte vara älskad av den jag älskar.. och få betyda något för han.. men bara alla andra betyder något..orkar inte med denna stil från honom längre.. nu får han som han vill.. jag kommer att skita i denna relation.. bara leva tillsammans för barnens skull och inget annat.. om inte han ger mig kärlek behöver jag inte ge honom något..

Barnen och hästarna kommer att vara mitt allt.. de e de jag kommer att brinna för..
Älskar er Robin, oliver, wilhelmina och alice

ska sätta i gång och måla lite nu så det blir gjort..
Kram på er som bryr er..

Vår lilla hästgård..

Ja nu börjar vi stadga oss mer och mer..
Vi hade beslutat innan vi flyttade för två kompisar som vi hämtade den 5 juni.. Mille och Dennis heter de.. de e helsyskon.. och shettlandsponny.. riktigt goa killar..



Vi har även tagit en lite större tjej på prov här.. får se om hon kommer stanna här eller hur vi gör.. Blenda heter hon och e en fjording.. och ett diplomsto..  



Det e segt att ladda upp bilder med detta mobila internetet.. i dag kommer A hit en av killarnas klass kompis och sover över.. :-) Killarna e så laddade..
s har åkt till täby för att packa lite mer saker.. :-) och hämta a.. och w s saker å dagis..
Tiden rullar på här uppe.. Har träffat w, h och T i uppsala och sen har vi haft Å, L och R här.. har varit jätte mysigt.. grabbarnas skolavslutning har varit med.. och vi anordnade ett stort kalas här uppe för barnen.. de tyckte det var så kul..Det regnade så vi fixade så vi kunde vara hos svärisarna.. och det blev så kanon fixat.. 
här kommer bara två bilder från det.. barnen hoppade i ströhalmen och tittade på alla djur och sen blev det lekar med.. :-) det var mycket uppskattat.. :-) 



I går så testade jag att rida på B.. det gick bra men lite stirrig var hon.. ska sätta mig upp på henne i dag med.. får se om det blir bättre.. var riktigt mysigt när hon gjorde som jag ville..

nä lär väl kanske dröja ett slag till innan jag hinner kika ut här igen.. så ni vet.. men vi mår bra allihoppa.. :-)

Kram på er alla

Nu går tiden undan!!

Grattis C och R på er student!! :-)

I dag har vi varit på C s student.. tänk vad stor lilla killen har blivit nu e det ut i arbetslivet för honom..
Vi åkte in till Ua och mötte han när han sprang ut.. hela familjen följde med..
Grabbarna och S åkte mot stockholm sen direkt efter.. jag och a tog tjejerna hem.. vi åkte upp till gården och åt och jag hjälpte M-L lite när hon fixade tårtorna.. bilder kommer.. försökte ladda upp bilder men gick inge vidare..

Jag och m-l åkte till oss en och hon hjälpte mig att stängsla i hagen.. Så det inte blir så stor yta från början för M och D.. kommer bli kanon.. vi ska åka och hämta de i morgon.. längtar så mycket.. alla i familjen längtar efter de.. kommer bilder på de med innom kort..

Jag och tjejerna har haft lite mysstund på kvällen.. Nu har de äntligen somnat. hunnit tvätta två maskiner med.. :-)

Kram kram på er alla

Var ett tag sen!!

Det var ett tag sen jag var här inne.. kommer nog ta ett tag till innan jag kikar in sen..
Vi håller på att fixa med det nya huset.. och just nu e stallet klart och grabbarnas rum håller vi på att sätta upp gips i.. Vardagsrummet e målat.. dock listen kvar.. tänk vad de gjorde förr.. eller i alla fall i detta hus.. de tappiserade på listen.. hmmm så den kommer vi att behöva måla..
E jätte vackert där ute nu när det börjar lida mot sommaren.. tuffare blir nog vintern..
På fredag tar chrille studenten.. tänk vad tiden går.. så blir firande av honom i helgen.. och från fredag så kommer vi bo där uppe..
Vi har inhandlat en ny soffa.. så fin var den.. kommer bilder sen.. det var leveranstid på den så om 1-3 veckor kommer den.. Installerade tvättmaskin och torktummlare med där uppe.. så skönt nu kan vi tvätta..
köpte skylltar till stallet med.. kommer bli så hemtrevligt där.. ska fundera i hop en annons för uthyrning av boxplatser sen med.. kommer nog bli bra..
S har snart sem så då ska det fixas i nya huset för fullt.. så vi blir klara under hans sem..

I dag ska vi åka och skriva det slutgiltiga kontraktet på radhuset.. så skönt.. :-)
och sen ska jag träffa Å för vi ska gå vårruset tillsammans.. så mysigt.. :-) jag längtar så..
Grabbarna e lediga från skolan i dag då de har barnbytar dagar i skolan här då.. grabbarna var i nya skolan i torsdags och fick träffa nya klassen då.. de hade jätte kul sa de..

Kommer komma bilder med tiden med.. har inte hunnit ladda in några än..
Vi har inget internet där uppe just nu.. men det kommer om ca 1 mån.. beror på när telen installeras.. de skule varit där i fredags men var aldrig där.. så surt.. men ska ringa och tjata på de i dag..

Nä ska ta och fixa lite innan barnen vaknar nu.. må så gott alla så höres vi snart!!
Kram

RSS 2.0